BBB HORECA SUMMIT

De BBB Horeca Summit is het kloppend hart van BBB Maastricht.

In samenwerking met verschillende partners worden hier onder andere paneldiscussies georganiseerd waar topsprekers en CEO’s uit verschillende horecasegmenten met elkaar in gesprek gaan en antwoord geven op prangende vragen die leven bij de aanwezige horecaprofessionals.

Daarnaast vinden hier de officiële opening , verschillende masterclasses en prijsuitreikingen plaats.

Programmering maandag 11 oktober

11:00

Opening beurs – De feestelijke opening van BBB Maastricht zal hier plaats vinden.

12:00

Aanstormend keuken talent

Charles van Goch

13:00

Horeca Inspiratie Trofee – rondetafelgesprek met top 5 finalisten over het thema; binden, boeien, behouden van jouw teamleden.

Charles van Goch

14:00

N.n.t.b.

15:00

Trendwatcher – trendanalist en veranderingspsycholoog.

Herman Konings

17:00

Uitreiking meest gastvrije standhouder – wie wint dit jaar de prijs voor meest gastvrije standhouder?

Charles van Goch

Programmering dinsdag 12 oktober

11:30 – 12:00

Generatie kloof –  Op de werkvloer tref je verschillende generaties aan. De oudere medewerker met een jonge leidinggevende of andersom. Hoe gaan we om met elkaar en hoe krijg je begrip voor elkaar.

Nard en Renée (Foodlab Limburg)

12:15 – 12:45

Horeca geluk – Hoe creëer je geluksmomenten in de horeca. Niet alleen voor je gast maar ook voor jezelf. Zo stimuleer je meer plezier op de werkvloer, binden en boeien van je personeel.

Evelien Nijssen

13:00 – 13:30

Leermeester 2.0 – Hoe zorg je ervoor dat je een leermeester 2.0 wordt? Welke handige tips in het opleiden kunnen je helpen om een nog betere leermeester te zijn of te worden.

André Duijghuisen

13:45 – 14:15

Nieuw personeel en het belang van onboarding – Op welke wijze heet jij je nieuwe medewerker welkom in je bedrijf en hoe zorg je ervoor dat deze sneller in je team worden opgenomen.

André Duijghuisen

14:30

LIOF– Van bierviltje naar businessplan.

Tamara Piatkiewitz-Weide

15:15

Meerglutenvrij – Masterclass over glutenvrij koken.

Mireille Woud

16:00

Waste Watchers – Leer hier alles over wastebesparing voor jouw bedrijf.

Michelle Schreinemachers

Programmering woensdag 12 oktober

11:30 – 12:00

Generatie kloof –  Op de werkvloer tref je verschillende generaties aan. De oudere medewerker met een jonge leidinggevende of andersom. Hoe gaan we om met elkaar en hoe krijg je begrip voor elkaar.

Nard en Renée (Foodlab Limburg)

12:15 – 12:45

Horeca geluk – Hoe creëer je geluksmomenten in de horeca. Niet alleen voor je gast maar ook voor jezelf. Zo stimuleer je meer plezier op de werkvloer, binden en boeien van je personeel.

Evelien Nijssen

13:00 – 13:30

Leermeester 2.0 – Hoe zorg je ervoor dat je een leermeester 2.0 wordt? Welke handige tips in het opleiden kunnen je helpen om een nog betere leermeester te zijn of te worden.

André Duijghuisen

13:45 – 14:15

Nieuw personeel en het belang van onboarding – Op welke wijze heet jij je nieuwe medewerker welkom in je bedrijf en hoe zorg je ervoor dat deze sneller in je team worden opgenomen.

André Duijghuisen

14:30

LIOF – Van bierviltje naar businessplan.

Tamara Piatkiewitz-Weide

15:15

Boekpresentatie, van vuilnisman tot sterrenchef

Jermain de Rosario

16:00

Boekpresentatie, een samensmelting van Surinaams streetfood en haute cuisine

Soenil Bahadoer