Chefs Battle

Hoe fantastisch is het dat onze BBB chefs de strijd aan durven! Chef’s battle staat voor kookwedstrijden en demonstraties om de vingers bij af te likken.

Aan de slag met Kalfsvlees - maandag 7 oktober
Tijdens Chef’s Battle op maandag 7 oktober gaan we op verschillende manieren met kalfsvlees aan de slag. In de ochtend staat orgaanvlees op het menu en zijn wij nóg op zoek naar chefs tot 25 jaar. Tijdens de middagbattle gaat het om het uitbenen van een stompje en het bereiden van de technische delen hiervan.

Culinair Talent Limburg - dinsdag 8 & woensdag 9 oktober
Op dinsdag 8 & woensdag 9 oktober zien we bij de Chef's Battle Limburgs Culinair Talent terug op de wedstrijdpodia. Hieraan doen talenten mee die in een restaurant werken met minimaal één Michelinster, een Bib of meer dan 13 sterren bij Gault&Millau. Op woensdag zijn er kookwedstrijden met talenten van de opleidingen. De opleidingen sturen hun grootste talenten naar de BBB, zowel van de zwarte als de witte brigades.

Aanmelden
Voor deze battle zijn wij op zoek naar combinaties van leerlingen én meesters die het tegen elkaar gaan opnemen. Durf jij deze uitdaging aan?

Wil je graag meedoen aan deze wedstrijd en kans maken op een leuk boek + een cheque voor kalfsvlees t.w.v. €375,- gesponsord door VanDrie Group? Meld je dan nu GRATIS aan en stuur een e-mail naar erik.stroink@mecc.nl

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

BBB 2019 Highlights