Beer

BBB Maastricht schenkt extra aandacht aan de kleinere (en micro) brouwerijen. Het ontdekken, proeven en leren kennen van bijzondere bieren staat centraal op Specialty Beer Bay en Beerstreet.

Specialty Beer Bay

Kleinere (en micro) bierbrouwerijen krijgen extra aandacht tijdens BBB Maastricht. Het speciaal ingerichte Specialty Beer Bay is dé plek waar vakgenoten speciaalbieren kunnen proeven en waar men getrakteerd wordt op een interessant bierprogramma in een gezellige setting. Gedurende 3 dagen organiseren wij hier, in samenwerking met bieropleiding StiBON, boeiende masterclasses, workshops en blindproeverijen, indien gewenst met jouw bieren!

Om de kwaliteit van de bezoeker te waarborgen, vragen wij een kleine fee om Specialty Beer Bay te mogen bezoeken. Bezoekers betalen € 4 entree waarna ze een proefglas ontvangen en hiermee kunnen proeven een bijzonder aanbod aan bieren. Zo kunnen wij deze kant en klare module aanbieden voor minder dan € 600, incl. stand en inschrijfgeld.

Wij begrijpen dat kleine brouwerijen niet altijd beschikken over beursstands en daarom bieden wij een prachtig kant-en-klaar pakket aan, zodat deelname heel laagdrempelig is.

Beerstreet – (ALMOST) SOLD OUT

Nieuw dit jaar is Beerstreet: een gezellige straat (zonder toegangsfee) met gerenommeerde biermerken. Speciaal voor bier aanbieders- en ondernemers die net te groot zijn voor Specialty Beer Bay of naar aanleiding van een eerdere succesvolle editie een maatje groter willen. Ook voor Beerstreet bieden wij een mooi kant en klaar pakket aan, groter dan de pakketten van Specialty Beer Bay, maar nog altijd laagdrempelig en toegankelijk voor een breed publiek. Momenteel wordt Beerstreet wegens succes uitgebreid en zijn er nog enkele deelname mogelijkheden.

Beerstreet (ALMOST) SOLD OUT

Image