Image

Wedstrijdvoorwaarden

Tijdens deze wedstrijd strijden vier koks met een souschef of leerlingkok tegen elkaar. Zij hebben per team de taak om ter plaatse een voor- en hoofdgerecht te bereiden voor 5 juryleden (inclusief publieksjury) en 3 gasten-tafels (22 personen**).

VANDRIE GROUP – ORGAANVLEES | Blackbox

Maandag 8 oktober 2018
Start 10.00 uur

VANDRIE GROUP – KALFSVLEES | Blackbox

Maandag 8 oktober 2018
Start 14.00 uur

FISHXL – VIS | Blackbox

Dinsdag 9 oktober 2018
Start 10.00 uur en om 14.00 uur

HANOS - LIMBURGSE STREEKPRODUCTEN | Blackbox

Woensdag 10 oktober 2018
Start 10.00 uur

CENTRAAL BEHEER – BIOLOGISCHE STREEKPRODUCTEN | Blackbox

Woensdag 10 oktober 2018
Start 14.00 uur

Ingrediënten
De deelnemers krijgen de wedstijd producten plaatse geleverd. De overige ingrediënten kunnen gekozen worden uit een ruim assortiment.

Groot servies
Alle andere benodigde materialen zoals potten, pannen (geschikt voor inductie), snijplanken, koksmessen, doeken, kleine elektrische apparatuur (geen krachtstroomapparaten) moeten de deelnemers zelf meebrengen.

Koelkasten, diepvriezers en fornuizen worden door de organisatie verzorgd. Er zijn 4 kookunits met steamer, twee inductieplaten en werkbanken. Bestek, servies en glas is ook beschikbaar.

Professionele ondersteuning is gedurende de gehele dag aanwezig voor het verrichten van hand- en spandiensten. Tevens zorgt deze professional voor kalfsfond, kippenbouillon, kippenfond en groentebouillon.

PRIJSUITREIKING:  dagelijks om 17.30 uur

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image