GAULT&MILLAU THEATER

GaultMillau, bekend van de befaamde gastronomiegidsen, krijgt een speciaal theater op Folie Culinaire. Het voormalig Wijn & Spijs theater, waar Limburgse chefs gerechten koken met producten van exposanten en die combineren met de mooiste wijnen, wordt dit jaar omgedoopt tot ‘GaultMillau Theater’. Het programma:

MAANDAG

12:00 uur
Damianz, Jeroen van Gansewinkel

15:00 uur
De Leuf, Robin van de Bunt

17:00 - 17:30 Presentatie winnende blend Wine Making Challenge
Vinos Quixote

Jeroen van Gansewinkel
Damianz

 Jeroen van Ganzewinkel

Robin van de Bunt
De Leuf

De Leuf, Robin van de Bunt

DINSDAG

12:00 uur
Hofstede de Blaak, Angelo Autiero

14:30 - 15:00 - Masterclass
De Kempenaer: Proeverij van de Kempenaer, eerlijk vlees.Lonze, Lomo, Lardo en Bacon proeven. Zo proeft u dat goede ham ook uit het Noorden komt.


15:00 uur
Cucina del Mondo, Servais Tielman

 

Angelo Autiero
Hofstede de Blaak

Hofstede de Blaak, Angelo Autiero

Servais Tielman
Cucina del Mondo

Cucina del Mondo, Servais Tielman

WOENSDAG

12:00 uur
Rantree, Ralph Hermans

15:00 uur
Chateau Neercanne, Gilbert von Berg

Ralph Hermans
Rantree

Rantree, Ralph Hermans

Gilbert von Berg
Chateau Neercanne

 Chateau Neercanne, Gilbert von Berg
Mede mogelijk gemaakt door:
Image
Image
Image
Image
Image
Image