BBB Maastricht Inspiratiemiddag

9 mei 2023 – MECC Maastricht

Heb jij je al ingeschreven óf overweeg je deel te nemen aan BBB Maastricht 2023? Op de Inspiratiemiddag brengen wij je op de hoogte van alle ins-and-outs op de beurs. Middels een informatief en interactief programma helpen wij jou om je deelname zo succesvol mogelijk te maken. Lees snel verder voor meer informatie en schrijf je direct in!

Kom op 9 mei naar MECC Maastricht voor de Inspiratiemiddag van BBB Maastricht. Wij praten je bij over de aankomende 68e editie (9-11 okt. 2023). Zo krijg je alvast een voorproefje van de plattegrond, ontdek je hoe wij invulling geven aan ‘More Horeca Succes’ en hoor je als eerste welke highlights op de beurs te vinden zijn. Het programma ziet er als volgt uit:

Programma

  • Ontvangst: 13:45 – 14:15 uur
  • Informatiesessie over deelnemen aan BBB Maastricht
  • Inspirerende rondetafelsessie met adviesraadleden én BBB Maastricht deelnemers: René Eijsink (commercieel directeur Eijsink), Bart Mentink (co-founder LA Streetfood), Edwin Loos (hoofdredacteur Culinaire Saisonnier) en Ludo Geurden (voorzitter Horeca Vlaanderen)
  • Interactieve sessie onder leiding van Jimé Hoen (CEO MijnMarketing) over de inzet van social media ter verbetering van jouw beursdeelname
  • Afsluitende netwerkborrel: 16:30 – 18:00
  • De laatste mogelijkheid om in te schrijven tegen het vroegboektarief

De Inspiratiemiddag wordt geleid door Han Leenhouts, bekend van zijn (inter)nationale sales en beurstrainingen aan horecaprofessionals. Graag vernemen wij of je in de gelegenheid bent om te komen.

De exacte agenda en details volgen na inschrijving. Interesse? Meld je hieronder aan. Per inschrijving is er plek voor twee personen.