Innovaties

Hieronder een selectie van de verschillende highlights die tijdens BBB Maastricht 2018 te zien zijn. 

 • Publicatie datum: 08 oktober 2018

  De pinkassa is een kleine tablet kassa en PIN in één voor mobiel gebruik. Dankzij de simpele indeling kan iedereen er moeiteloos mee werken. Het apparaat geeft ondernemers, werknemers en vrijwilligers – in tegenstelling tot een klassieke pinautomaat – inzicht in welke producten er op de rekening staan, waarna consumenten direct (contactloos) kunnen pinnen op hetzelfde apparaat. 

 • Publicatie datum: 08 oktober 2018

  Selfservice bestelzuilen extra gastvrij

  Met een aan je kassa gekoppelde bestelzuil in je zaak verkoop je nooit meer ‘nee’. Je voorkomt wachtrijen en jouw gasten kunnen precies bestellen op de manier die zij het liefst willen. Willen ze bestellen bij een medewerker bij de kassa, prima. Maar bestellen ze liever zelfstandig via de bestelzuil in jouw zaak of via hun smartphone, dat kan natuurlijk ook! Gasten kunnen zo in alle rust hun keuze maken. En als ondernemer bespaar je hiermee tijd en geld die je in andere aspecten van je zaak kunt steken!

 • Publicatie datum: 08 oktober 2018

  Sinds 2009 zijn we al bezig met zwarte gefermenteerde knoflook in de vorm van bollen en gepelde teentjes, maar we kunnen er nu een heel mooi product aan toe voegen. Namelijk, zwarte knoflook puree.

 • Publicatie datum: 08 oktober 2018

  Een originele tafel die sfeervol overkomt in wijnkelders, gewoon als tuintafel of bij speciale gelegenheden. Elke tafel wordt met de hand gemaakt en voorzien van steeds verschillende frontjes waardoor iedere tafel uniek is. Indien gewenst kunnen eigen frontjes (bijvoorbeeld van uw eigen wijnhuis of bedrijf) zelf aangeleverd worden, om in de tafel verwerkt te worden.  Eigen ideeën waarin frontjes van wijnkisten in zijn verwerkt zijn ook bespreekbaar. Hierbij te denken aan een sta tafel, een balie, een bar blad, een achterwand of als een trapbekleding.

 • Publicatie datum: 08 oktober 2018

  - Anders als de rest! 
  Uw eigen unieke ontwerp zorgt ervoor dat uw klanten zien wat u wilt uitstralen. Geen saaie onderzetters van een biermerk... Nee toffe, stoere en unieke houten onderzetters.

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  Bereid in 4 minuten in je eigen keuken je originele pita Gyros op de enige originele Griekse manier. Gebruik de drie basis producten uit ons assortiment Pita, Gyros en Tzatziki.

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  ‘FIRST MILK, THAN MEAT’

  Double Dutch Beef van Meatstreet is een bijzondere selectie rundvlees van Hollandse dubbeldoel koeien. Want één van de beste soorten rundvlees komt gewoon uit ons eigen Holland. De dubbeldoel koe is een belangrijke producent van melk én vlees.

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  Van Dieuwertje presenteert tijdens de BBB 2018 haar eigen mini-collectie 'Jannink', bestaande uit een halsschort, lange sloof en kort sloofje van worker's denim. 

  Al jaren maken wij in het atelier van Dieuwertje schorten op maat voor horeca, detailhandel en wellness. De leukste en meest praktische details worden in de schorten en sloven van onze jannink-lijn gecombineerd tot hippe, allround schorten voor de tofste horecazaken.

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  Rougié innoveert opnieuw met gedroogde eendenborstfilet die maar liefst 49 dagen heeft gerijpt!

  Dé referentie op gebied van foie gras is ongetwijfeld Rougié in Sarlat in Le Le Périgord Noir. Door voortdurend te innoveren en zijn werkmethoden te perfectioneren staat Rougié symbool voor de Franse smaak en kwaliteit. De specialiteit van eendenlever maakt nog steeds wereldwijde furore. Maar Rougié houdt voortdurend de vinger aan de pols waardoor de producten voortdurend worden vernieuwd en verbeterd. De laatste telg in het Rougié-gamma is de gedroogde eendenborstfilet met een rijping van maar liefst 49 dagen. Een product dat absoluut niet op uw kaart mag ontbreken…

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  Welke wijnen heb je allemaal? Hoe smaakt die Cabernet sauvignon? Zou je het omschrijven als strak of stroef? In de horeca, slijterij en wijnhandel is wijnkennis natuurlijk onontbeerlijk. Hoe fijn zou het zijn wanneer medewerkers iets meer kunnen dan alleen het rijtje aanwezige wijnen opnoemen. 

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  De Smokey Bandit pellet BBQ Lumberjack krijgt begin 2019 een grote broer erbij! Een pellet BBQ regelt automatisch zijn temperatuur en stookt volledig op houtpellets, net zoals een pelletkachel. Natuurlijk gebruik je hiervoor wel speciale food grade pellets.

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  Een horeca pannenkoek bakken in 1 minuut? Zonder stress zware pannen of hitte van de pitten?
  Kan dat ?

  Easy Pancakes is ontwikkeld voor de snelle horeca zoals fastfood restaurant, lunchroom, eetcafe, IJssalon, kiosk hotel en bedrijfskantine.

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  Het verschil tussen goed en fantastisch is detail. 

  Met PuurOlijf geef je een extra dimensie aan detail door de liefde en passie van iedereen die erbij betrokken is. De met zorg gekozen producenten, de unieke omstandigheden van het gebied (Modena en Umbrië), de kleinschalige opzet en de puurheid en eerlijkheid waarmee het product tot stand komt uiten zich allemaal in de unieke en mooie smaak van onze producten. 

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  Kiremko heeft een nieuwe besturing deze heet FC5, afgekort is dat de Fry Control 5 inch. Te bewonderen op de stand van Wihofecta de dealer van Kiremko.

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  Binnen no time producten en gerechten verwarmen? Altijd een vers bereid product presenteren? 

  Met een Merrychef High Speed oven is dat mogelijk! Merrychef optimaliseert snelheid, kwaliteit, flexibiliteit en service terwijl het de operationele kosten voor uw bedrijf verlaagt. Van warme snacks tot gastronomische gerechten bereid tot wel 15 keer sneller dan met traditionele technieken.

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  Serveer jij jouw gasten het beste water? Met MADE BLUE maak je van kraanwater lekker gekoeld plat en bruisend bronwater tegen lagere inkoopkosten, terwijl je voor elke liter die je serveert 1.000 liter schoon drinkwater beschikbaar maakt in ontwikkelingslanden. Dat is nog eens water met een goed verhaal!

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  Hulsberg is meer dan een fijne plek om te wonen, een rijk verenigingsleven en een bruisende middenstand. Hulsberg is ondernemend en innovatief. Sinds kort is er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het indrukwekkende portfolio: het Aerpel mikske van Boergondisch Arenshof!

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  Beleving van wijn en chocolade .... de perfecte match verenigd in 5 unieke bonbons.

  Als chocolatier werkt Geert-Jan samen met het la Fève team vanuit zijn chocolade atelier in Maastricht aan de beste bonbons en desserts.

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  Naar idee van vinoloog Gerard de Groot ontwikkelde Vacuvin een innovatieve wijnschenker. Na vele jaren proeven en testen is het zover.

   

  Vacuvin Slow Wine Pourer

  Het principe bestaat uit twee delen

  Vermijden van zuurstof contact bij het inschenken, de dunne straal uit de fles krijgt een ‘’overdosis aan zuurstof.  Beter is de wijn het glas te laten ademen

  - Behoud van koolzuur, in iedere wijn minimaal aanwezig, aan koolzuurmoleculen hangen smaakmoleculen (bron universiteit Reims)

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  In 1881 bereikte Angelo Poretti zijn eerste grote succes: ze werden uitgenodigd om deel te nemen aan de nationale tentoonstelling in Milaan. Vandaag, meer dan een eeuw later, is deze brouwerij geselecteerd als het officiële bier van het Italiaanse paviljoen op EXPO Milaan 2015. De definitieve erkenning van een echt kwaliteitsbier dat volledig Italiaans is.

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  Crème de la Crème, ijsbereider uit het Vlaamse Hasselt, vernieuwt het assortiment dit najaar met spicy pompoen sorbet, een fantastische smaak o.a. voor Halloween.

  Volgens de fabrikant bevat de sorbet geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en een minimum aan E-nummers.

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  De nieuwe ‘Automated Cantilever’ van TUUCI is intelligent design en technologie samengebracht. Met het verlichtingssysteem LUNA gaan zwoele zomeravonden in de verlenging. De led-spots zijn vrijwel onzichtbaar geïntegreerd in het midden van het parasolframe en zorgen zo voor een gelijkmatige verdeling van het licht onder de parasolkap.

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  Wij onderscheiden ons door een stoere collectie, breed aanbod en een altijd persoonlijke aanpak

   

  Workwear

  - Schorten & sloven van gerecycled denim en organic katoen.

  - T-shirts, overhemden en polo’s van organic katoen.

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  Lekkere muziek in uw zaak leidt tot een prettige sfeer, met als gevolg betere gastbeleving, langer verblijf en retour gasten. Uit Horeca & beleving onderzoek, blijkt dat dankzij goede muziek, de omzet tot +35% kan toenemen. Daarbij behoudt u als eigenaar/ondernemer met een Eazis muziek computer ook de regie over welke muziek er wordt gespeeld.

 • Publicatie datum: 05 oktober 2018

  Ontworpen om de perfecte, nieuwe vervanging te zijn voor gels en brandpasta. Het overwint problemen die verband houden met het verwarmen van de chafing dish door traditionele methodes. De gepatenteerde veiligheidskenmerken van de eco-brander Chafo maken deze veiliger, groener en schoner. Geeft meer controle en veroorzaakt minder verspilling in tegenstelling tot traditionele gels en brandpasta.

 • Publicatie datum: 04 oktober 2018

  Het platform (via app of website)  faciliteert in online bestel, betaal- en bezorggemak en dat 6 dagen per week.

 • Publicatie datum: 04 oktober 2018

  Nina Bakery breidt haar productaanbod, bestaande uit pita’s in een zeer ruime variatie aan vormen en formaten, verder uit. De nieuwe Nina One Bites, met een diameter van 4,5 cm en een gewicht van 8 gram per stuk, zijn gericht op de diverse segmenten van de foodservice-markt. Marlies Wolters, directeur van Nina Bakery Europe, vertelt: “De mogelijkheden om onze nieuwe One Bites in te zetten zijn eindeloos. Zo passen ze bijvoorbeeld perfect op een tapasplank met diverse toppings of vullingen. Ook voor de (airline) catering zijn ze ideaal.” De Nina One Bites zijn net als alle andere producten in het assortiment van Nina Bakery verkrijgbaar in wit en volkoren.

 • Publicatie datum: 03 oktober 2018

  We hebben drie nieuwe mousserende wijnen in ons assortiment. Het zijn bruts die gemaakt zijn op de Charmat methode. Daarmee zijn deze wijnen dus het Kroatische antwoord op de Prosecco. Bij de Charmat methode vindt de tweede gisting niet plaats op de fles maar in de tank. Daardoor zijn ze wat goedkoper dan de wijnen die volgens Methode Traditionelle gemaakt zijn zoals onze Kabola Re.De wijnen zijn wel gemaakt van markante Kroatische druiven.

 • Publicatie datum: 01 oktober 2018

  Van Dieuwertje presenteert tijdens de BBB 2018 haar eigen mini-collectie 'Jannink', bestaande uit een halsschort, lange sloof en kort sloofje van worker's denim. 

  Al jaren maken wij in het atelier van Dieuwertje schorten op maat voor horeca, detailhandel en wellness.

 • Publicatie datum: 01 oktober 2018

  Het schenken van wijn krijgt een innovatieve vooruitgang met de komst van deze nieuwe wijnschenker. Belangrijk is de wijn in het glas te laten ademen, echter bij het in schenken geen zuurstofcontact.
  Het resultaat is een grote kwaliteitsverandering in geur, smaak en afdronk bij alle witte, rode en rosé-wijnen.

 • Publicatie datum: 27 september 2018

  Een glazenwasmachine is een uitkomst op drukke dagen. Maar als je de schone glazen vervolgens alsnog met de hand moet drogen en poleren, ben je die tijdwinst snel weer kwijt. Daarom komt HOBART met de innovatieve en bekroonde TOP DRY glazenwasmachines.

  Bierglazen, wijnglazen, theeglazen: op drukke dagen draait de glazenwasmachine vaak overuren om ze snel weer blinkend schoon te krijgen. Helaas komen de glazen meestal drijfnat uit de machine en moet je ze alsnog zelf drogen en opwrijven. Weg tijdwinst. Een herkenbare ergernis?

 • Publicatie datum: 27 september 2018

  Om liefhebbers als zoals hijzelf meer bij te brengen en te laten proeven van de originele Beierse Weizen-bieren van brouwerij G.Schneider & Sohn GmbH zal de mobiele Schneider Biergarten, een idee van de ‘’Bräuhaus Brothers’’ op de BBB editie 2018 aanwezig zijn.

  ‘Weizen’ wordt steeds meer bekend en gedronken in ons land. Veel liefhebbers kennen alleen het smaakvolle, donkergele troebele bier met de prachtige schuimkraag maar er valt nog zoveel meer te ontdekken, aldus Mark de Graaf.

 • Publicatie datum: 24 september 2018

  De Robata houtskoolgrill heeft zijn oorsprong in het oude Japan waar het werd gebruikt door vissers op zee,  de huidige uitvoeringen zijn ideaal voor  “frontcooking”. Door de diverse warmte zones is deze vorm van grillen ideaal voor het bereiden van diverse gerechten zoals vlees, vis en groentes. De grills zijn in diverse lengtes te verkrijgen en kunnen geleverd worden als drop-in, tafelmodel en met verrijdbare onderstellen.

 • Publicatie datum: 24 september 2018

  Door mode te combineren met functionaliteit, creëert Le Nouveau Chef al ruim dertig jaar innovatieve werkkleding met een perfecte pasvorm. De Urban Collectie is hier een goed voorbeeld van. Stoer gesneden koksbuizen met een geweldige pasvorm. Modieus en comfortabel. Hoge kwaliteit met oog voor duurzaamheid.

 • Publicatie datum: 02 september 2018

  Wat drink je als je niet wilt drinken? Redenen om alcoholvrij te blijven zijn er genoeg, smaakvolle alternatieven voor wijn tot dusver niet. Daar komt nu verandering in met Prisecco Alcoholvrij, een volwaardig alcoholvrij alternatief voor wijn. Verkrijgbaar in wit, rosé, rood en in mousserende varianten.

 • Publicatie datum: 15 augustus 2018

  Tijdens BBB Maastricht 2018 plaatst Lutosa hun Surf Potatoes in de spotlights!

  Deze staan garant voor fun, diversiteit en actie! Met hun originele vorm garanderen de Lutosa Surf Potatoes extra knapperigheid.

 • Publicatie datum: 29 juli 2018

  Welkom in…. een wereld van koffie. 10N espresso, sinds 1963; als importeur van Rancilio traditionele espressomachines en een dealerschap van EGRO volautomatische espressomachines aanwezig. Hier presenteren zij de Rancilio Specialty. Werkelijk uniek door “Temperature profiling”, 4 stoomdruk standen en volledig massieve RVS behuizing. Kom zien, voelen en proeven!
  www.10n.nl
  www.ranciliogroup.com