Innovaties

Hieronder een selectie van de verschillende highlights die tijdens BBB Maastricht 2018 te zien zijn. 
(Onderstaande highlights zijn van editie 2017)

 • Publicatie datum: 29 juli 2018

  Welkom in…. een wereld van koffie. 10N espresso, sinds 1963; als importeur van Rancilio traditionele espressomachines en een dealerschap van EGRO volautomatische espressomachines aanwezig. Hier presenteren zij de Rancilio Specialty. Werkelijk uniek door “Temperature profiling”, 4 stoomdruk standen en volledig massieve RVS behuizing. Kom zien, voelen en proeven!
  www.10n.nl
  www.ranciliogroup.com

 • Publicatie datum: 07 oktober 2017

  Stichting La Saison Culinaire
  De Stichting La Saison Culinaire vraagt in de maanden september, oktober, november, wat traditioneel de oogst- en slachtperiode in Limburg is, extra aandacht voor streekproducten en Limburgse gastronomie. LSC heeft als ambitie om connecties te maken tussen diverse gemeenten, scholen, horecaondernemers en overige stakeholders om de Euregio als Streek van de smaak onder de aandacht te brengen, zowel bij de eigen inwoners als bezoekers.
  www.lasaisonculinaire.nl

 • Publicatie datum: 06 oktober 2017

  Oma Bobs introduceert: De Artisanale kaas croquette, onze Pekingeend bitterbal, de Draadjesvlees croquette en de Praelbier bitterbal.

 • Publicatie datum: 04 oktober 2017

  USA Beer streeft er naar om de aller beste bieren uit Amerika naar Europa te halen. Deze bieren worden geroemd op internationale festivals en websites. Het aanbod van USA Beer is altijd onderscheidend en exclusief te noemen.
  Biersoorten als IPA’s en Pale Ale’s worden zo snel mogelijk na het brouwen verscheept met gekoelde containers en gekoeld opgeslagen in ons magazijn. Hierdoor bieden wij de meest verse bieren aan van Amerika.

 • Publicatie datum: 28 september 2017

  Cuisine d'été is een van de restaurants die de allergenenwetgeving wél naleeft. Dat heeft chef Johan Segers vooral te danken aan de software die hij zelf liet ontwikkelen en waarmee hij zijn hele keuken kan managen. 

 • Publicatie datum: 28 september 2017

  Onze nieuwste producten op het gebied van voedselveiligheid
  LabelLORD heeft haar productassortiment uitgebreid. Met behulp van onze oplossingen op het gebied van voedselveiligheid, voldoet u eenvoudig en eenduidig aan HACCP-richtlijnen en EU-wetgeving.

 • Publicatie datum: 28 september 2017

  WiWi Trading is samen met haar partner Parket – Exclusief dé specialist voor horecavloeren en trappen.

 • Publicatie datum: 28 september 2017

  De Hekos Spekkoek Banaan heeft een zachte banaansmaak. Smeuïg en zacht, een heerlijke traktatie. De traditionele ronde Spekkoek is een Indonesische delicatesse die laagje voor laagje wordt gebakken.

 • Publicatie datum: 26 september 2017

  Ben jij op zoek naar een fles die direct in het oog springt bij jouw gasten? Zoek dan niet verder. De nieuwe fles van onze premium droplikeur Dark Mark is namelijk een echte eyecatcher. Richt een blacklight op de fles en je ziet direct een glow-in-the-dark effect. Deze unieke sleeve zal je Dark Mark omzet een 'boost' geven!

 • Publicatie datum: 22 september 2017

  Dit brood is gemaakt met de bostel* van Brouwerij De Leckere.
  * bostel is een voedzaam vezelrijk bijproduct van bierbrouwen.

 • Publicatie datum: 21 september 2017

  Wij zijn speciaalbier. Dat zijn wij al sinds 1987, of daaromtrent, toen wij als eersten een lading Belgisch abdijbier voor onze krakersvrienden naar Nederland smokkelden. Inmiddels komt het bier legaal de grens over, halen we het uit veel meer landen en laten we heel Europa ervan meegenieten.

 • Publicatie datum: 20 september 2017

  Deze Beierse producent louter massieve maatwerk kachels en fornuizen.
  Wamsler™ is wereldwijd de bekendste Topkwaliteits-haard en bouwt sedert 1875 pure kwaliteit..
  De oudste nog werkende kachel werd in 1929 uitgeleverd en doet nog elke dag dienst.

 • Publicatie datum: 20 september 2017

  Grootkeuken Gilde® presenteert als eerste in Nederland De ROG™ Grill.
  Deze innovatieve grill stelt koks in staat diverse producten onder gecontroleerde omstandigheden en in hoog tempo perfect te garen.
  In tegenstelling tot bestaande systemen gebeurt dit volledig geautomatiseerd en zonder toevoegingen als olie en vet. Het geheim zit hem in een perfect gelijkmatige en gecontroleerde temperatuurverdeling.

 • Publicatie datum: 20 september 2017

  Van idee naar werkelijkheid
  Van een idee op de achterzijde van een bierviltje naar werkelijkheid, daar zitten nogal wat gesprekken tussen. Tijdens de BBB van 2016 kriebelde het mij om zaken anders dan standaard te benaderen. Mijn stelregel; ‘’Anders denken, anders doen’’ wil ik graag toepassen in een sterk in ontwikkeling zijnde biermarkt. Je wordt al snel een ‘’me too’’ en dat maakt het voor je relaties niet eenvoudiger.

 • Publicatie datum: 19 september 2017

  Mooi vormgegeven porselein, comfortabel bestek en sprankelend glaswerk zijn onderdeel van een perfecte presentatie. Dit in combinatie met een prettige ambiance en fijn gezelschap maken een onvergetelijk moment. Mettre a Table begeleidt u graag in het samenstellen van de mooi gedekte tafel met haar merken Sambonet en Rosenthal.

 • Publicatie datum: 08 september 2017

  Regelmatig krijg ik de vraag “Wat is speciaalbier?”  En eerlijk gezegd, ik vind het antwoord steeds lastiger te geven. Eigenlijk is ieder goed en met aandacht gebrouwen bier een speciaalbier.

 • Publicatie datum: 16 augustus 2017

  De Belgische koffiebranderij Rombouts lanceert een nieuwe koffie Bio Expresso, afkomstig van fair trade en biologische landbouw. Bio Expresso is samengesteld uit de allerbeste arabica bonen die een heerlijke en harmonieuze koffie garanderen.

 • Publicatie datum: 16 augustus 2017

  Op een originele manier je favoriete wijnen presenteren? Het gepanteerde design van VintageView staat bekend om zijn strakke afwerking, robuust metaal en luxe uitstraling. Het is erg geliefd in zowel horeca als ook in winkels. Het unieke design is verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen.

 • Publicatie datum: 10 augustus 2017

  Cheese Crumbles zijn een leuke en lekkere toevoeging voor o.a. salades, pasta’s, pizza’s en allerlei warme en koude gerechten. Dus volop variatie! De Cheese Crumbles dragen bij aan een snelle verwerkbaarheid van zachte kazen, alleen de deksel eraf en strooien maar! Cheese Crumbles zijn perfect voor portion controle en zeer geschikt voor de professionele keuken.

  Cheese Crumbles zijn verkrijgbaar in 3 geitenkaas varianten; naturel, honing en bacon. En daarnaast hebben we ook een koemelk variant met knoflook

 • Publicatie datum: 08 mei 2017

  "LA Food BV is importeur van Amerikaans en Mexicaans streetfood: denk hierbij aan premium Irish burgers, gourmet hot dogs, nachos, guacamole, churros en alle soorten sauzen. 

 • Publicatie datum: 02 mei 2017

  In ultieme luxe & comfort relaxen! Trek je terug en geniet van een momentje voor jezelf. Zodra de zon schijnt heerlijk van het terras genieten.