Prisecco Alcoholvrij - alternatief voor wijn maakt opmars

Wat drink je als je niet wilt drinken? Redenen om alcoholvrij te blijven zijn er genoeg, smaakvolle alternatieven voor wijn tot dusver niet. Daar komt nu verandering in met Prisecco Alcoholvrij, een volwaardig alcoholvrij alternatief voor wijn. Verkrijgbaar in wit, rosé, rood en in mousserende varianten.

Manufaktur Joerg Geiger uit Zuid-Duitsland ontwikkelde Prisecco Alcoholvrij, een collectie gastronomische vruchtensappen geïnspireerd op witte wijn, rode wijn en mousserende wijn. Net als wijn hebben de sappen van Prisecco structuur, gelaagdheid en complexiteit. Sommeliers van verschillende Nederlandse toprestaurants hebben Prisecco Alcoholvrij intussen omarmd als het eerste èchte alcoholvrije alternatief voor wijn, zowel een heerlijk aperitief als een smaakvolle begeleider van gerechten aan tafel.

Hoe maakt Prisecco Alcoholvrij het verschil?
Een alcoholvrij alternatief moet wel lekker zijn en dat is precies wat Prisecco biedt. De producten zijn vanaf de basis smaakvol opgebouwd en zijn geheel alcoholvrij omdat er geen gisting heeft plaatsgevonden. Na het zorgvuldig blenden van sappen van oude fruitrassen en groenten wordt gewerkt met verse kruiden en specerijen om de producten op smaak te brengen. Vooral die laatste finesses maken dat de producten van Prisecco Alcoholvrij zeer goed aansluiten bij gerechten aan tafel. Chef en sommelier kunnen nu dus ook samen een alcoholvrije sap-spijscombinatie creëren.
Een deel van het assortiment is biologisch en vegan.

Prisecco Alcoholvrij is de toekomst van alcoholvrij culinair genieten!Verkoopinformatie
Het Proefstation Wijnimport & Agenturen
www.proefstation.com