KOPA Grilling solutions presenteert een aantal nieuwe producten namelijk de “ROBATA Grill” en de “Smoking Oven”.

De Robata houtskoolgrill heeft zijn oorsprong in het oude Japan waar het werd gebruikt door vissers op zee,  de huidige uitvoeringen zijn ideaal voor  “frontcooking”. Door de diverse warmte zones is deze vorm van grillen ideaal voor het bereiden van diverse gerechten zoals vlees, vis en groentes. De grills zijn in diverse lengtes te verkrijgen en kunnen geleverd worden als drop-in, tafelmodel en met verrijdbare onderstellen.

De Smokingoven is een veelzijdige hot & cold op houtskool gestookte oven voorzien van een elektrische heater (booster.)
Deze unieke machine is een traditionele houtoven geschikt voor de keuken van de 21ste eeuw. Langzaam gegaarde gerechten die tot nu toe alleen met de traditionele houtovens en kookmethodes konden worden gecreëerd kunnen nu worden bereid in een houtskooloven die hygiënisch geschikt is voor restaurants en vleesverwerkende bedrijven. De oven is elektronisch gestuurd voor het ultieme gemak.

Buiten deze 2 nieuwe producten presenteert KOPA uiteraard ook de al bekende Houtskoolovens op stand FF.550
www.kopaoven.com

grills