TOP DRY – Het perfect schone glas, zonder te poleren, zonder te drogen!

Een glazenwasmachine is een uitkomst op drukke dagen. Maar als je de schone glazen vervolgens alsnog met de hand moet drogen en poleren, ben je die tijdwinst snel weer kwijt. Daarom komt HOBART met de innovatieve en bekroonde TOP DRY glazenwasmachines.

Bierglazen, wijnglazen, theeglazen: op drukke dagen draait de glazenwasmachine vaak overuren om ze snel weer blinkend schoon te krijgen. Helaas komen de glazen meestal drijfnat uit de machine en moet je ze alsnog zelf drogen en opwrijven. Weg tijdwinst. Een herkenbare ergernis?

Hobart heeft nu de innovatieve oplossing: de nieuwe TOP DRY glazenwasmachine, met geïntegreerde osmose-installatie. Glazen komen briljant schoon, streeploos en droog uit deze machine en kunnen direct weer op tafel worden gezet. Dat bespaart niet alleen tijd, maar ook geld: gemiddeld €250 per maand. Geen wonder dat de machines in Duitsland al bekroond zijn met de toonaangevende Küche Award 2018.

Streeploos en vlekvrij dankzij osmose water

Niet meer met de hand poleren. Dat kan alleen als glazen droog en zonder strepen en vlekken uit de glazenwasmachine komen. Daarvoor is één ding noodzakelijk: het gebruik van schoon afwaswater. Water uit de waterleiding bevat onder andere kalk en mineralen en deze ingrediënten laten vlekken achter op de glazen. De glazenwasmachines van HOBART kunnen worden geleverd met een geïntegreerde osmose-installatie, die kalk en mineralen uit het leidingwater haalt. Daardoor blijven er simpelweg geen vlekken achter op de glazen.

Geen vocht in de machine, geen druppels op de glazen

Met een osmose-installatie komen de glazen weliswaar volledig vlekvrij uit de machine, ze zijn nog altijd drijfnat. Ook daarvoor heeft HOBART de oplossing, De nieuwe TOP DRY glazenwasmachines zet de vochtige lucht op een uiterst innovatieve manier om in hete droge lucht. Hydro-thermische energieoverdracht noemen we dat. Aangezien er op die manier geen vocht meer achterblijft in de waskamer, blijven er geen druppels meer achter op de glazen. Een bijkomend voordeel is dat er bij het openen van de machinedeur geen hinderlijke stoomwolk meer zal ontsnappen. Gasten aan de bar kunnen ongestoord genieten van een drankje.

dishwashers

Slimme app
De glazenwasmachines zijn eenvoudig te koppelen aan de HOBART WASHSMART APP. Deze handige app geeft toegang tot belangrijke machine informatie, zoals onderhoudsintervallen, hygiënegegevens en het verbruik van water, chemie en energie. Ook biedt de app de mogelijkheid om makkelijk en snel was- en naglansmiddel te bestellen of contact op te nemen met de HOBART klantenservice.

Direct droge glazen: ontdek het zelf!
HOBART introduceert de TOP DRY glazenwasmachine tijdens de BBB van 8 t/m 10 oktober. HOBART is te vinden op de stand van het Grootkeukengilde, standnummer FF.450.

www.hobart.nl