Schneider Weisse (Mobiele) Biergarten

Om liefhebbers als zoals hijzelf meer bij te brengen en te laten proeven van de originele Beierse Weizen-bieren van brouwerij G.Schneider & Sohn GmbH zal de mobiele Schneider Biergarten, een idee van de ‘’Bräuhaus Brothers’’ op de BBB editie 2018 aanwezig zijn.

‘Weizen’ wordt steeds meer bekend en gedronken in ons land. Veel liefhebbers kennen alleen het smaakvolle, donkergele troebele bier met de prachtige schuimkraag maar er valt nog zoveel meer te ontdekken, aldus Mark de Graaf.

Daarom zijn wij als ‘’Bräuhaus Brothers’’ graag aanwezig op deze gastvrije en altijd bourgondisch evenement, de BBB in het MECC te Maastricht met onze Schneider-Weisse Mobiele Biergarten’, aldus Maarten Tegenbosch.

Chocolade of Parmezaan…..

In de ‘Schneider-Weisse’ biergarten worden een tiental verschillende soorten Weizen-bieren getapt en geschonken. ‘Dat gaat van een Kristall Weizen – heerlijk, helder en vooral erg smaakvol, tot aan een Schneider-Weisse Eisbock, een uniek mahonie kleurig weizen-bier, door koude destillatie verkregen uit de oudste weizen doppelbock Aventinus, met intense smaken van pruimen, banaan en een elegant marsepein bittertje. Heerlijk als digestief maar zeker ook als begeleider van desserts zoals crepes, pure chocolade, tiramisu of Parmezaan  

De Schneider-Weisse Biergarten vindt u op het sfeervolle ‘Outdoor-Square’, uitgang Zuidhal. 

Bezoekers die in Beierse kledij naar de BBB-editie 2018 komen krijgen een leuk presentje!