Nieuwe dimensie in wijnschenken wereldwijd!

Het schenken van wijn krijgt een innovatieve vooruitgang met de komst van deze nieuwe wijnschenker. Belangrijk is de wijn in het glas te laten ademen, echter bij het in schenken geen zuurstofcontact.
Het resultaat is een grote kwaliteitsverandering in geur, smaak en afdronk bij alle witte, rode en rosé-wijnen.

WERKING

  • *100 % geen zuurstof contact bij inschenken, de dunne straal
  • Absorbeert te veel in de val naar het glas
  • *100 % koolzuur behoud, alle bezitten koolzuur deze zorgt voor
  • Frisheid en smaak van de wijn, meer koolzuur is meer smaak

(bron Reims universtiteit)

Bedenker Gerard de Groot van Winebarr.nl heeft onderzoek gedaan bij 3000 Restaurantbezoekers en proffessionals, 97 % proeft de kwaliteitsverbetering. Vacuvin heeft heeft het prototype 2 jaar door ontwikkeld, een unieke wijnschenker gaat de wereld veroveren.

Test hem en ervaar zelf ook het verschil tussen normaal inschenken en gebruik van de nieuwe slow wine Pourer

Gerard de Groot

Winebarr.nl

06-15521431