Goede en passende muziek in uw zaak levert meer omzet!

Lekkere muziek in uw zaak leidt tot een prettige sfeer, met als gevolg betere gastbeleving, langer verblijf en retour gasten. Uit Horeca & beleving onderzoek, blijkt dat dankzij goede muziek, de omzet tot +35% kan toenemen. Daarbij behoudt u als eigenaar/ondernemer met een Eazis muziek computer ook de regie over welke muziek er wordt gespeeld.

Wel zo prettig, omdat muziek ook het visitekaartje is van uw gelegenheid. Ons systeem speelt Alle top hits  van nu maar ook de ‘’oldies’’, Top 40, internationaal, nationaal en regionaal, vele genres, en eventueel ook Taylor made.

Over Eazis Music & Systems BV

Eazis staat bekend om zijn meest gebruiksvriendelijke muziek computers & software modules. Eazis heeft 20 jaar muziek ervaring opgebouwd over de perfecte sound beleving en heeft zich ontwikkeld tot marktleider in de horeca van Nederland.

Eazis staat bekend om goede service, no nonsens, direct contact met specialisten, geen call centers.

...Eazis weet wat er ‘’speelt’’!

Omdat Eazis een van de eerste op de markt was, geniet het bedrijf een goede bekendheid m.n. onder de meer stabiele horeca ondernemers. Onze bestaande klanten geven terug: goede service, betrouwbaar, continue bedrijf en gebruiksgemak van het systeem. Eazis heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in vernieuwing. Zo hebben we de huidige muziek software uitgebreid met nieuwe modules zoals: de Media & Advertising module (M&A module), de Jukebox App, en natuurlijk onze laatste innovatie: de Pub Quiz module.

De Pub Quiz module is reeds met succes ‘’gepilot’’ in de markt. Het speelt positief in op het succes van Quiz programma’s (De slimste mens, Per seconde wijzer, 2 voor twaalf, The big music Quiz van Umberto Tan, etc). Eazis stelt zich als doel business optimalisatie te behalen voor de horeca eigenaar; met andere woorden door in ons basis systeem / software de Pub Quiz module te activeren, kan elke horeca eigenaar zijn eigen Pub Quiz spelen op elk gewenst moment. (De ondernemer hoeft dan niet meer een quiz zelf te maken, of een quiz bedrijf in te huren etc – meestal kost dat per avond al €300 of meer). Met de Eazis Pub Quiz en het installatie pakket kan hij/ zij zelf in een omdraai een pub quiz opzetten en de tent loopt vol. (Wat inhoud, omzet, lol, plezier, spanning) en dus ook zijn gelegenheid beter kan laten draaien met een minimale investering. Juist in de komende periode (herfst / winter, wanneer het terras dicht gaat) levert dit volle avonden, met een juiste / leuke doelgroep.

Met als gevolg: Eazis top of mind, de Eazis Pub Quiz top of mind (Eazis is de enige speler op de markt die een PubQuiz vanuit het Eazis muzieksysteem aanbiedt.