Het beste water voor je gasten, jouw zaak én voor de wereld

Serveer jij jouw gasten het beste water? Met MADE BLUE maak je van kraanwater lekker gekoeld plat en bruisend bronwater tegen lagere inkoopkosten, terwijl je voor elke liter die je serveert 1.000 liter schoon drinkwater beschikbaar maakt in ontwikkelingslanden. Dat is nog eens water met een goed verhaal!

Al sinds 2016 faciliteert MADE BLUE het lokaal bottelen van water in de horeca door middel van waterkoelsystemen. Een dergelijk systeem koelt en carboniseert het water, waardoor je als horecaondernemer zelf ter plekke gekoeld plat en bruisend water kan tappen. Daarmee serveer je je gasten niet alleen het meest verse water, maar ook het meest duurzame water. Er komt immers geen transport meer te pas aan het serveren van water en de flessen worden hergebruikt. 

Als je meedoet met MADE BLUE, doet MADE BLUE de belofte om voor elke gerealiseerde liter telkens 1.000 liter schoon drinkwater elders beschikbaar maken. MADE BLUE heeft namelijk een missie: schoon drinkwater voor iedereen. 

Inmiddels heeft MADE BLUE al ruim 250 deelnemers. Horecaondernemers zien niet alleen de toegevoegde waarde van het verhaal van MADE BLUE, maar ook de bijkomende voordelen. Zo behoeft het geen investering om mee te doen met MADE BLUE en sluit je als horecaondernemer geen langdurig contract af. Bovendien behoud de horecaondernemer een goede marge op het serveren van water en is het mogelijk om het glaswerk te bedrukken met eigen logo.