Selfservice bestelzuilen

Selfservice bestelzuilen extra gastvrij

Met een aan je kassa gekoppelde bestelzuil in je zaak verkoop je nooit meer ‘nee’. Je voorkomt wachtrijen en jouw gasten kunnen precies bestellen op de manier die zij het liefst willen. Willen ze bestellen bij een medewerker bij de kassa, prima. Maar bestellen ze liever zelfstandig via de bestelzuil in jouw zaak of via hun smartphone, dat kan natuurlijk ook! Gasten kunnen zo in alle rust hun keuze maken. En als ondernemer bespaar je hiermee tijd en geld die je in andere aspecten van je zaak kunt steken!

Gepersonaliseerde bestelwebsite

De basis voor de bestelzuil is jouw gepersonaliseerde bestelwebsite, die we op maat voor je kunnen maken. Met een paar klikken op de site of tikken op de zuil ben je bij het gewenste product. Onderhoud is geen issue. Is je kassa gekoppeld aan je webshop en pas je hierin prijzen aan, dan wijzigen deze automatisch mee op de bestelzuil. En met sfeerbeelden en animaties verwerken we in de bestelbeleving de look & feel van jóuw onderneming.

Over Eijsink

Van kassasystemen tot personeelsplanning, van keuken- en barmanagement tot tafelreservering en aan je kassa gekoppeld webshops mét bestelzuilen: we bieden slimme totaaloplossingen voor

een efficiënte bedrijfsvoering. Met softwareontwikkeling, projectmanagement, systeemimplementatie, helpdesk en technische dienst in eigen beheer bieden we zo zekerheid voor onze klanten. With pleasure!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek het zelf bij stand FF.340!