Samenwerking BBB Maastricht en ProFri

BBB Maastricht en de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) gaan samenwerken. De algemene ledenvergadering van de vereniging wordt op 10 oktober gehouden tijdens horecavakevent BBB Maastricht in het MECC. Aansluitend verzorgt ProFri in het kader van de BBB Cafetariadag lezingen over marketing en de feiten en fabels over friet.

Toekomst
Het motto van de algemene ledenvergadering van ProFri is "Vastberaden de toekomst in”. Nadat 's ochtends de verenigingszaken zijn besproken, is er 's middags (aanvang 13.00 uur) tijd voor verrijking en discussie tijdens de BBB Cafetariadag. Prof. Henry Robben (Nyenrode Business Universiteit) gaat in op het denken en handelen van de consument. Hij geeft een geheel andere kijk op het begrip 'klant' en legt uit wat voor gevolgen dat heeft voor de marketing van cafetaria. Prof. Tiny van Boekel (Universiteit Wageningen) vertelt ons haarfijn de waarheid over friet. Hoe zit het met acrylamide? Wat zijn de feiten over vet? En vooral, wat zijn de fabels? Weten we wel genoeg over frituren als bereidingswijze van voedsel? Deze twee sessies verrijken de kennis, zetten aan tot nadenken en helpen bij de bedrijfsvoering en het maken van belangrijke keuzes voor de toekomst.

BBB Cafetariadag
De lezingen in het kader van de BBB Cafetariadag vinden plaats in de BBB Academy in Variety Valley, één van de vier themawerelden die dit jaar te vinden zijn op BBB Maastricht. Iedereen die werkzaam is in de fastservicesector is welkom om de lezingen gratis bij te wonen. Inschrijven kan via frituurwereld.nl/bbb.

Meer informatie: frituurwereld.nl en bbbmaastricht.nl.