BBB Academy: training lichaamstaal

Als BBB willen we internationaal een toonaangevende rol spelen in de ontwikkeling van een succesvolle horecasector. Niet alleen tijdens het driedaagse evenement BBB Maastricht, maar ook tijdens activiteiten die we gedurende het hele jaar onder de noemer BBB organiseren. Daarom is in oktober 2016 de BBB Academy opgericht.

U kunt deelnemen aan trainingen en workshops, die bijdragen aan een nog groter succes voor u als ondernemer en voor uw medewerkers in de horecasector.

TRAINING LICHAAMSTAAL VOOR LEIDERSCHAP

De training Lichaamstaal voor Leiderschap helpt je om inzicht te krijgen in wat medewerkers en gasten denken en voelen. Wij leren je hoe je de specifieke lichaamstaalsignalen kunt zien en interpreteren. Hierdoor kunt u nog beter inspelen op de behoeften van uw gasten en daardoor uw gasttevredenheid en omzet verhogen. Je eigen lichaamstaal beïnvloedt voor 93% wat anderen denken of voelen over jou. Als je congruent communiceert, dan wordt je geliefd en vertrouwd. Zend je de verkeerde signalen uit (vaak zonder dat je het weet), dan zal je carrière, relaties en zelfzekerheid eronder lijden. In deze training leren wij je 80 lichaamstaal houdingen en bewegingen die je kunnen helpen om zelf authentieker en charismatischer over te komen en lichaamstaal houdingen en bewegingen van je medewerkers en gasten te herkennen en er naar te handelen. Op basis van cases kunnen wij je leren om ze snel toe te passen, te lezen en er naar te handelen.In samenwerking met onze partner Bluegg kunnen we u een voordelig tarief aanbieden.

Dag: maandag 20 maart 2017
Tijd: 09.00 - 17.00 uur
Locatie: MECC Maastricht
Catering: lunch inbegrepen
Trainer: Eddy Vandeweyer (Bluegg)
Prijs: 195 euro p.p. (excl. BTW)

U kunt zich inschrijven door uiterlijk maandag 13 maart een mail te sturen naar Eddy Vandeweyer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..