Latin American Streetfood

"LA Food BV is importeur van Amerikaans en Mexicaans streetfood: denk hierbij aan premium Irish burgers, gourmet hot dogs, nachos, guacamole, churros en alle soorten sauzen. 

 Enkele merken waar wij trots op zijn: Sweet Baby Ray's BBQ Sauzen, Chef Paul Prudhomme Magic Seasonings, Sweet Pickle Relish van Smoky Mountain, Ballymaloe relishes, Ocho Reales Mexicaans glutenvrij bier, Smoky Mountain hotdogs, en de Pablo's Choice 100% nature guacamole pulp.

Mijn eerste ontmoeting met het BBB Team, was op de Horecava. Hier werd ik enthousiast aangesproken over BBB Maastricht. Ik gaf aan dat dit nog te vroeg kwam: we hebben nog geen klanten en partners in Limburg en we wisten ook niet goed waar en wanneer te beginnen.
Het BBB Team gaf aan dat er diverse mogelijkheden lagen in het vergroten van de markt en dat ze de eerste contacten zouden kunnen leggen. Dat leek te mooi om waar te zijn! Toch hebben ze hun beloftes waargemaakt: binnen één maand zaten wij aan tafel met Limburgse horeca ondernemers en een succesvolle plaatselijke groothandel. Nu kan het beginnen! 
Doordat wij nu partners en klanten in Limburg hebben, Is deelname aan de BBB Maastricht een soort van vanzelfsprekendheid. Het BBB Team heeft er ook voor gezorgd dat wij vlak naast onze partners staan en helpen ons verder met de zoektocht naar nieuwe klanten. We voelen ons als exposant werkelijk welkom!"

Meer inforamtie over LA Food BV en het assortiment vind je op de website.