fbpx

Ga met Eijsink voor procesoptimalisatie

Boeken, bestellen, bereiden, bedienen, bemensen, betalen, binden, beheren: dat regelen wij van A tot Z. Eijsink ontwikkelt ijzersterke software waarmee we ondernemen gemakkelijker maken. Júist nu. Denk aan reserveringssoftware waarmee gasten eenvoudig online hun reservering kunnen doorgeven. QR-bestellen, waarbij gasten met hun eigen smartphone de QR-code op tafel scannen, hun bestelling doorgeven en direct online betalen. Bestelsites om het bezorgen en afhalen van maaltijden mogelijk te maken. Maar natuurlijk ook kassasystemen, personeelsplanning en bar- en keukenautomatisering. Van eetcafé op de hoek tot franchiseketen, lunchroom tot strandpaviljoen, grand café tot (inter)nationaal sterrenrestaurant: we kunnen iedere ondernemer helpen om het beste eruit te halen.

 “2020 is aan alle kanten een bizar jaar, maar ook met belangrijke lichtpunten. Zo veel creativiteit en bevlogenheid in de horeca, die slagkracht om van een moeilijke situatie het beste te maken. De afgelopen periode hebben we met veel ondernemers gesproken over wat zij nu nodig hebben, over wat voor hen het verschil kan maken – en hoe wij daarbij kunnen helpen. Het draait meer dan ooit om het optimaliseren en controleren van het hele proces. De gast van A tot Z gastvrijheid bieden en tegelijkertijd je omzet maximaliseren. Integreren, optimaliseren en profiteren, daarbij kunnen we jou als ondernemer ondersteunen. Hoe? Dat laten we je met plezier zien op de beursvloer!”

 Neem contact op met Eijsink via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bezoek ons 12 t/m 14 oktober tijdens de BBB Maastricht bij stand FF.640.

Hofland Grootkeuken

Hofland Grootkeuken, dé allround maaltijdtransportspecialist van Benelux, vertegenwoordigt een groot aantal sterke fabricaten zoals Rieber, Temptainer, SDX, Rational Production, ThermoFutureBox, Dinner-Max & Menut. Ook maatwerk rvs behoort tot ons kennis.

Wij richten onze pijlen op iedere maaltijd- en interne transportbeweging van A tot Z waarin de juiste wijze van geconditioneerd maaltijdtransport, warm of koud met de juiste equipment op rolletjes loopt. Ons advies op maat zorgt bij de klant voor jarenlang plezier!

“We kijken uit naar de deelname in Maastricht en we merken dat de beursorganisatie geheel corona-proof te werk gaat! BBB Maastricht is in deze roerige tijden een uitgelezen kans om met onze vele klanten in het zuiden van Nederland een contactmoment te hebben en onze kennis op het gebied van maaltijdtransport te laten zien!” Aldus Christa Hofland, eigenaar & verkoopadviseur Hofland Grootkeuken.

Bereila: hygiënedispensers in het assortiment

Bereila, normaliter dé specialist in sausdispensers voor snackbar, fastfoodbedrijf en restaurant en specialist in automatische doseersystemen heeft tijdens corona niet stil gezeten. Bereila heeft namelijk twee producten aan het assortiment mogen toevoegen: de hygiënezuil Grunnox en de wanddispenser Lundinox.

Kwalitatief, voordelig en stijlvol!

Voor een goede hygiëne en veiligheid is het steeds van belang dat u, uw gasten en uw personeel hun handen kunnen wassen en desinfecteren.

Bereila heeft een aantal handige en voordelige hygiënedispensers voor het doseren van zeep, handgel en alcohol in het assortiment. Deze zijn afkomstig uit het hygiëneassortiment van de Zweedse ASEPT Group, de moederonderneming van Bereila. De dispensers zijn leverbaar als fraaie zuildispenser “Grunnox” en als handige wanddispenser “Lundinox".

Vanaf maandag 20-07 uit voorraad leverbaar!
Meer informatie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., of ontmoet ze tijdens BBB Maastricht 2020!

Hoppe Bites

Hoppe maakt van zoete koekjes en hartige zoutjes een cadeautje. Soms met de smaak van toen, soms met de smaak van morgen. Maar altijd uniek, verrassend en met oog voor de trends en wensen in de markt. Zo zorgen we ervoor dat uw gasten gezond, lekker én bewust genieten.

Het begon ooit met een serie koekjes, stuk voor stuk mooi verpakt om bij de koffie te serveren. Inmiddels experimenteren de productontwikkelaars van Hoppe iedere dag opnieuw met (natuurlijke) ingrediënten en nieuwe recepturen. Op zoek naar verrassende bakproducten passend bij de behoeften van onze klanten uit de horeca, retail en travelbranche. De productontwikkelaars worden bijgestaan door een professioneel team. Zij weten als geen ander waar ze de recepturen het beste kunnen bereiden en het mooiste kunnen verpakken. Want een mooie, innovatieve verpakking hoort bij een cadeautje. Bovendien blijft elke traktatie zo krakend vers en bewaart u de bakproducten probleemloos. Hoppe zorgt ervoor dat u nergens omkijken naar heeft en dat is minstens net zo lekker als onze producten zelf. Hoppe bewijst: een klein koekje of hartige snack maakt een groot verschil.

Hoppe heeft een geweldig nieuw hartig concept: Hoppe Bites! Dit zijn heerlijke hartige snackjes voor bij een drankje, verpakt in een mooie en vooral hygiënische verpakking waarmee u uw gasten ook in deze tijden nog steeds kunt verwennen en ook extra kunt verrassen.

Weka kassasystemen

Eenvoudig QR-bestellen aan tafel
Door de maatregelen rondom de corona pandemie ben je als horeca ondernemer al veel omzet misgelopen. In de tijd dat je weer open mag, wil je dit natuurlijk ook optimaal benutten. Weka kassasystemen wil jou hierbij helpen! Een omzetverhogende bestel app is een onmisbare oplossing voor de horeca.

Corona zorgt voor een andere manier van leven én ondernemen. We maken ons klaar voor de 1,5-meter-economie met het QR-bestellen via MplusKASSA Order. Kies voor veiligheid en gezondheid, laat jouw gasten via hun eigen smartphone bestellen en betalen. Hiermee voorkom je zoveel mogelijk contact tussen de medewerker en de gast. Na het eenvoudig bestellen aan tafel via de QR-code, haalt de gast de bestelling op bij een afhaalpunt of wordt het door een medewerker gebracht.

De bestel app is direct gekoppeld aan de kassa en de keukenschermen. Dit zorgt voor inzicht, gemak én het scheelt tijd!

In 3 stappen QR-bestellen

1. Je zet op elke tafel een bordje met een korte uitleg en een unieke tafel QR-code. De gast kan deze code scannen op zijn smartphone. Zo komt hij veilig en automatisch in de bestel app. Het tafelnummer is direct gekoppeld door de unieke QR-code. Het is laagdrempelig, dus de gast hoeft niks te downloaden en geen account aan te maken.

2. De gast scrollt door jouw digitale menukaart, kiest wat hij wil en betaalt. De order komt vervolgens binnen bij de bar of keuken(schermen).

3. Kies voor een afhaalpunt waar de gast zelf zijn bestelling kan pakken of laat de bestelling uitserveren. De order is direct verwerkt in de kassa en de keukenschermen.

 

Subcategories

Image
Image

Joomla Theme

It is the best Joomla template in the market, because we have boosted the constructor so that you can create unlimited pages that are never the same.

Unitemplates

For 10 years we have created the best template for Joomla.