Marvin's Horecamaatwerk

Het glas is weer halfvol! De horeca is weer open en wij hebben net als u uiteraard niet stilgezeten. Allerlei mooie nieuwe producten zijn aan ons assortiment toegevoegd:

U vindt het allemaal bij Marvin’s Horecamaatwerk!

Alles op maat!
Al onze producten kunnen op maat worden gemaakt en/of worden gepersonaliseerd met o.a. uw logo, tekst of foto. Bekijk ons nieuwe website met op-maat-gemaakte horecaproducten.

StiBON

StiBON is de oudste en meest gewaardeerde bieropleiding van Nederland, opgericht in 2009. Naast het overdragen van theoretische kennis speelt het gezamenlijk proeven en beschrijven van bieren een belangrijke rol tijdens de lessen. StiBON verzorgt zijn opleidingen onafhankelijk van brouwerijen of leveranciers.

“Het leven is te mooi om niet geleefd te worden. En dat het liefst met een mooi glas bier. Met veel plezier blijven we bierkenners opleiden, want er is meer dan genoeg te ontdekken en te genieten. Daarom zijn we ook met veel plezier aanwezig op de BBB van dit jaar” alsdus Henri Reuchlin van StiBON Bieropleidingen.

Reitsma Seafood

Op mijn eerste opmerking dat duurzaamheid ook in de visserij hot topic is valt Marja Reitsma, eigenaar van Reitsma Seafood, meteen met de deur in huis: “Kijk naar de hele discussie over de pulsvisserij, waarbij platvissen gevangen worden zonder enorme bijvangst van andere vissen en waarbij minder brandstof gebruikt wordt met minder CO2 uitstoot als gevolg. Een stuk duurzamer dus dan de traditionele visserij zou je zeggen. Ik was groot voorstander van deze methode, totdat ik een chefkok tegen kwam die helemaal anti was. In zijn ogen is gekweekte vis veel duurzamer en hij had er gegronde redenen voor. Inderdaad, gekweekte vis hoeft absoluut niet slecht te zijn. Kijk bijvoorbeeld naar de Zeeuwse Kingfish, dat een hele goede en duurzame manier van kweken hanteert, met zeewater, zonder antibiotica, zo dicht mogelijk bij de natuur. Het is gewoon moeilijk om je standpunt te verdedigen, want er is altijd iemand met een andere visie en met andere belangen. En dat is heel begrijpelijk. Maar feit is, zonder visvangst kunnen we niet. Daar is de visstand niet op gemaakt. We vissen bovendien ook niet de hele zee leeg, die quota zijn er niet voor niets. Dat is in Nederland en Europa goed geregeld. Van de vissen waar minder van zwemt, mag je simpelweg ook minder vangen. “

‘Een koffieboon moet je behandelen als een diamant’

Rombouts Home shot 05 b

‘Een koffieboon moet je behandelen als een diamant’

Xavier Rombouts (CEO Koffie F. Rombouts) over het succes van de Vlaamse marktleider op koffiegebied

IPA, de allersnelste groeier!

MooieNel1

‘IPA is de snelste groeier’
Het bierlandschap is sterk in beweging. Welke trends bruisen op en hoe word je als brouwerij future-proof? Aan het woord is Marcel van Noort, Sales Manager Horeca Nederland van Jopen.

Subcategories

Image
Image

Joomla Theme

It is the best Joomla template in the market, because we have boosted the constructor so that you can create unlimited pages that are never the same.

Unitemplates

For 10 years we have created the best template for Joomla.