fbpx

Kwaliteit staat op de eerste plaats bij JCG Cooking

Noviteiten Hits: 1344

noviteit 2

De hedendaagse kok heeft steeds minder tijd om uren in de keuken te staan, maar is zich wel bewust van wat op zijn bord terecht komt. Om die reden bedacht JCG Cooking voedingsproducten die het kookproces versnellen, zonder dat men in kwaliteit moet inboeten. We gebruiken géén kleurstoffen of bewaarmiddelen, alles is handgemaakt!

Tartaat is een ambachtelijke basismengeling dat alle ingrediënten van de klassieke steak tartaar bevat, zoals de kappertjes, augurk, Worcestersaus en Tabasco. Je voegt enkel nog gemalen rundsvlees en een eidooier toe en de steak tartaar is perfect op smaak.

Bovendien behoudt de gemaakte steak tartaar minstens 48u dezelfde kleur en geeft deze geen vocht af. De steak tartaar kan dus perfect gepresenteerd worden in uw toonbank en als chef kunt u enkele uren voor uw shift al de nodige voorbereidingen treffen.

Zalmmarmelade is een ambachtelijk kruidenmarinade op basis van Gin, bedoeld om verse zalm te marineren. Smeer een laagje van de Zalmmarmelade over verse zalm, laat het een nachtje in de koelkast intrekken en de zalm is klaar! De smaak van de marinade in combinatie met de zalm voelt zacht en zilt aan met een frisse toets. Ook de aanwezigheid van verse kruiden zoals citroentijm, dragon, salie en koriander wordt ervaren bij het proeven van de gemarineerde zalm.

Gebruik de gemarineerde zalm in salades, pasta’s of op een sandwich, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Beide producten zijn in Nederland reeds te vinden bij Sligro.

Website: JCG Cooking

Print