Accreditatie

Journalisten en reporters kunnen een persaccreditatie aanvragen via de onderstaande button (accreditatieformulier). Per mail krijgt u vervolgens uitsluitsel. Bij honorering van uw verzoek kunt u zich tijdens de openingstijden van de beurs melden bij de perskamer.


Logo's BBB

Contact

Eefje Perey
Eefje PereyMarketing & Communication managereefje.perey@mecc.nl
Telefoon: +31(0)6 25 00 17 68

Beeldmateriaal

Nieuwsberichten

  • Publicatie datum: 21 juni 2018

    Gault&Millau krijgt een eigen bezoekerspaviljoen op Folie Culinaire 2018, waar Limburgse chefs gerechten koken met producten van exposanten en die combineren met mooie wijnen. Folie Culinaire vindt plaats tijdens horecavakbeurs BBB Maastricht (8 t/m 10 oktober) en wordt gezien als hét internationale vak evenement voor horecaprofessionals uit het hogere segment.

  • Publicatie datum: 07 juni 2018

    Folie Culinaire heeft weer een aantal grote namen toegevoegd aan de line-up van sterrenchefs die komen koken in de demokeuken van Culinaire Saisonnier. Na Lucas Felzine*, Santiago Torrijos*, Karen Torosyan* en Soenil Bahadoer** hebben ook Jo Grootaerts*, Mark Scherp, Alain Alders* en André Tienelt* hun deelname bevestigd. In de inmiddels befaamde keuken geven internationale sterrenchefs leerzame masterclasses voor horecavakgenoten uit het hogere, exclusieve segment.