Accreditatie

Journalisten en reporters kunnen een persaccreditatie aanvragen via de onderstaande button (accreditatieformulier). Per mail krijgt u vervolgens uitsluitsel. Bij honorering van uw verzoek kunt u zich tijdens de openingstijden van de beurs melden bij de perskamer.


Logo's BBB

Banners BBB & Folie Culinaire

Contact

Marthe Hamers
Marthe HamersMarketing & Communication managermarthe.hamers@mecc.nl
T: +31 (0)6 22 39 03 82

Beeldmateriaal

Nieuwsberichten

  • Publicatie datum: 25 maart 2019

    Met nog ruim een half jaar te gaan, presenteert Folie Culinaire de eerste internationale chefs die plaats zullen nemen in de befaamde demokeuken. Rob Roy Cameron van restaurant Gazelle Mayfair (Londen, Verenigd Koninkrijk), Olesia Drobot van EM restaurant (Sint-Petersburg, Rusland) en sterrenchef Heiko Lacher van restaurant Anima (Tuttlingen, Duitsland). In de demokeuken van Culinaire Saisonnier 2019 zullen zij inspirerende masterclasses geven. Folie Culinaire is een vast onderdeel van horecavakbeurs BBB Maastricht. Deze beurs is inmiddels uitgegroeid tot hét internationaal gerenommeerde evenement voor horecaprofessionals uit het hogere segment, welke zal plaatsvinden van 7 t/m 9 oktober 2019 in MECC Maastricht.

  • Publicatie datum: 30 april 2019

    Al zoekende naar de juiste signatuur voor zijn zaak, restaurant Anima in Tüttlingen (Duitsland),  wordt Heiko Lacher overstelpt met onderscheidingen voor zijn kookkunsten. Een van deze onderscheidingen is een Michelinster. Reden genoeg om Heiko uit te nodigen in de demokeuken van Folie Culinaire 2019.