Accreditatie

Journalisten en reporters kunnen een persaccreditatie aanvragen via de onderstaande button (accreditatieformulier). Per mail krijgt u vervolgens uitsluitsel. Bij honorering van uw verzoek kunt u zich tijdens de openingstijden van de beurs melden bij de perskamer.


Logo's BBB

Banners BBB & Folie Culinaire

Contact

Marthe Hamers
Marthe HamersMarketing & Communication managermarthe.hamers@mecc.nl
T: +31 (0)6 22 39 03 82

Beeldmateriaal

Nieuwsberichten

  • Publicatie datum: 25 maart 2019

    Met nog ruim een half jaar te gaan, presenteert Folie Culinaire de eerste internationale chefs die plaats zullen nemen in de befaamde demokeuken. Rob Roy Cameron van restaurant Gazelle Mayfair (Londen, Verenigd Koninkrijk), Olesia Drobot van EM restaurant (Sint-Petersburg, Rusland) en sterrenchef Heiko Lacher van restaurant Anima (Tuttlingen, Duitsland). In de demokeuken van Culinaire Saisonnier 2019 zullen zij inspirerende masterclasses geven. Folie Culinaire is een vast onderdeel van horecavakbeurs BBB Maastricht. Deze beurs is inmiddels uitgegroeid tot hét internationaal gerenommeerde evenement voor horecaprofessionals uit het hogere segment, welke zal plaatsvinden van 7 t/m 9 oktober 2019 in MECC Maastricht.

  • Publicatie datum: 04 januari 2019

    In het Limburgse Belfeld ligt Wihofecta, onlangs 100% overgenomen door Ron Vrancken en al jaren trouwe deelnemer aan BBB Maastricht. Het BBB team ging er langs en kreeg een kijkje in de keuken in het bedrijf dat gespecialiseerd is in frituurinstallaties, maatwerkkeukens en alle aanverwante horeca- apparatuur. Wihofecta is meer dan alleen een dealer. Ron Vrancken en zijn team zijn adviseurs en denken mee over ieder detail in de keuken. “Een klant komt niet naar ons toe om enkel en alleen een frituurinstallatie of keuken te kopen, maar wil een volledige keuken, die zo efficiënt en veilig mogelijk ingericht is. Dat gaat een stuk verder dan het adviseren over de juiste equipment. Dan denken wij mee over het volledige ontwerp, over de perfecte routing en tekenen ieder minuscuul detail voor de klant uit.”