Accreditatie

Journalisten en reporters kunnen een persaccreditatie aanvragen via de onderstaande button (accreditatieformulier). Per mail krijgt u vervolgens uitsluitsel. Bij honorering van uw verzoek kunt u zich tijdens de openingstijden van de beurs melden bij de perskamer.


Logo's BBB

Banners BBB & Folie Culinaire

Contact

Björn Walraven
Björn WalravenMarketing & Communication managerbjorn.walraven@mecc.nl
T: +31 (0)6 22 39 03 82

Beeldmateriaal

Nieuwsberichten

  • Publicatie datum: 04 januari 2019

    In het Limburgse Belfeld ligt Wihofecta, onlangs 100% overgenomen door Ron Vrancken en al jaren trouwe deelnemer aan BBB Maastricht. Het BBB team ging er langs en kreeg een kijkje in de keuken in het bedrijf dat gespecialiseerd is in frituurinstallaties, maatwerkkeukens en alle aanverwante horeca- apparatuur. Wihofecta is meer dan alleen een dealer. Ron Vrancken en zijn team zijn adviseurs en denken mee over ieder detail in de keuken. “Een klant komt niet naar ons toe om enkel en alleen een frituurinstallatie of keuken te kopen, maar wil een volledige keuken, die zo efficiënt en veilig mogelijk ingericht is. Dat gaat een stuk verder dan het adviseren over de juiste equipment. Dan denken wij mee over het volledige ontwerp, over de perfecte routing en tekenen ieder minuscuul detail voor de klant uit.”

  • Publicatie datum: 27 september 2018

    Horecavakbeurs BBB Maastricht organiseert maandag 8 t/m woensdag 10 oktober verschillende kookwedstrijden waar koks strijden om de eer en om mooie prijzen. Onder de noemer ‘Cooking Mania’ koken gevestigde en aanstormende chefs in een intiem kooktheater met tribune met verschillende thematische ingrediënten. De kookwedstrijden kunnen door de aanwezigen tot in het kleinste detail worden gevolgd door de camera’s die alles vastleggen en de beelden live tonen op grote beeldschermen.