TOT AAN BBB MAASTRICHT 2023!

Play Video

Vakpers & media

Deze pagina is bedoeld voor journalisten, fotografen en andere vertegenwoordigers van media die over BBB Maastricht wensen te publiceren. Op deze pagina vind je alle persinformatie voor BBB Maastricht, inclusief het laatste beursnieuws en beeldmateriaal voor redactioneel gebruik. Gedurende de beurs uploaden wij content zodra beschikbaar. Neem contact op met Madelijn Ummels, Marketing & Communication Manager, voor interview aanvragen en/of overige vragen.

MEDIAKIT

Nieuws

Persfaciliteiten

Pers & media vertegenwoordigers zijn welkom in onze vernieuwde BBB Lounge. Het is meer dan een perskamer, het is een plek waar je je rustig kan terug trekken om foto’s te selecteren of tekst te schrijven.

Faciliteiten
Gratis wifi
Hapje & drankje
Zitplaatsen
Stroomvoorzieningen

Openingstijden BBB Lounge

De BBB Lounge is geopend tijdens de openingstijden van de beurs.

maandag 9 oktober 11.00-18.00 uur
dinsdag 10 oktober 11.00-18.00 uur
woensdag 11 oktober 11.00-17.00 uur

Contact

Madelijn Ummels

MARKETING & COMMUNICATION MANAGER

madelijn.ummels@mecc.nl
T. +31 (0)6 11 27 43 68

Persaccreditatie

Journalisten, fotografen en andere media vertegenwoordigers die informatie en toegang willen hebben tot BBB Maastricht, hebben persaccreditatie nodig. Deze accreditatie wordt uitsluitend verleend aan gasten werkzaam in deze branche.

Vraag nu je persaccreditatie aan door het formulier volledig in te vullen. Let op: dit betreft een aanvraag! Je aanvraag wordt binnen een week beoordeeld.