THEMAPLEINEN

BBB Maastricht presenteert een gezellige beursvloer met themapleinen waar naast een breed aanbod aan producten en diensten ook inspirerende masterclasses, proeverijen, wedstrijden en innovatieve productpresentaties plaatsvinden.

Pubstreet

Het ontdekken, proeven en leren kennen van bijzondere bieren, cocktails en andere dranken staat centraal in de Pubstreet. In deze kleurrijke straat vind je alles terug van terug van natte horecaproducten en verassend leveranciers je met de meest interessante dranken!

Nightlife

Ontdek ons nieuwe Nightlife themaplein! In een feestelijke setting kan de horecaprofessional alles vinden dat terugkomt in de bar-, event- en entertainmentindustrie. Laat je inspireren door een breed assortiment aan producten en diensten uit het avond- en nachtleven; van de hipste spirits tot trends in licht, geluid en decor.

De markt

De Markt biedt een uniek aanbod van verschillende producten van kleinschalige ondernemers. Waan je tussen de marktkraampjes en proef deze bijzondere producten in pittoreske setting.

Tippr no waste plein

Het TIPPR No Waste Plein speelt in op het groeiend bewustzijn rondom voedselverspilling.