Let op: de minimale leeftijd is 18 jaar. Er is een actieve ID controle bij de ingang.
PROGRAMMA
Woensdag 11 oktober
In deze presentatie vertellen wij in heldere stappen wat de SUP-regelgeving precies inhoud, wat de consequenties zijn voor horeca ondernemers en wat de mogelijke valkuilen zijn. Daarnaast presenteren verpakkingsmaterialen die buiten de SUP-regelgeving vallen. Op deze manier krijgt de horeca ondernemer een goed inzicht in de mogelijkheden die hij tot zijn beschikking heeft.
Deze lezing onthult hoe je 360º marketing kunt gebruiken om elke fase van de gastervaring te verbeteren. We laten zien hoe je gasten meeneemt in jouw verhaal, van het eerste contact tot het delen van hun ervaringen. Deze lezing is een bron van inspiratie en praktische inzichten voor elke horecaondernemer.
Deze lezing onthult hoe je 360º marketing kunt gebruiken om elke fase van de gastervaring te verbeteren. We laten zien hoe je gasten meeneemt in jouw verhaal, van het eerste contact tot het delen van hun ervaringen. Deze lezing is een bron van inspiratie en praktische inzichten voor elke horecaondernemer.
Als horeca ondernemer wordt het je niet gemakkelijk gemaakt. Fiscale regelgeving zoals de WKR maar ook duurzame inzetbaarheid, RI&E verplichtingen en wet poortwachter maken het er niet gemakkelijker op. We nemen je mee in de kansen en bedreigingen van wet en regelgeving in 2024.
Wij van Brout zijn expert op het gebied van leiderschap. En we doen je een belofte; we helpen je horeca harten te winnen. Je leert welk gedrag in je organisatie leiderschap stimuleert, en wat dit oplevert. Tijdens deze workshop leer je hoe gedrag je organisatie bepaalt, en een enorme drijver is voor winst en groei. Met 5 acties, waarmee je direct een verschil maakt in je organisatie. Beloofd!
Jouw zaak naar een hoger niveau tillen en toeristen bereiken met rake reviews? Het kan! Ontdek de kracht van reviews tijdens deze lezing. Leer hoe ze vertrouwen opbouwen, je reputatie versterken en de verkoop stimuleren. Ontdek hoe je het beste kunt omgaan met een negatieve recensie, welke platformen er zijn om recensies achter te laten en waar je je het beste op kunt focussen.
Nieuwe trends en ontwikkelingen, de wereld van social media staat nooit stil en gaat 24/7 door. Best een opgave om steeds overal op in te spelen. Maar geen zorgen! Influencers nemen dit graag van jou over. Ontdek de kracht van influencermarketing. Leer hoe je de juiste influencers kunt vinden, met een klein budget succesvolle samenwerkingen opzet en je merk een boost kunt geven. Vergroot je bereik, trek nieuwe doelgroepen aan en versterk je positie in de markt.
At Vytal, we remain convinced that reusable packaging will become the new standard and that we are on the right track to lead the change. Germany is playing a pioneering role here internationally and the Benelux are now following. Vytal is convinced that only a digital system with individualized containers and the right incentives for returns can be scaled in the long term.
Bij Vytal zijn we er nog steeds van overtuigd dat herbruikbare verpakkingen de nieuwe standaard zullen worden en dat we op de goede weg zijn om de verandering te leiden. Duitsland speelt hier internationaal een leidende rol en de Benelux volgt nu. Vytal is ervan overtuigd dat alleen een digitaal systeem met individuele verpakkingen en de juiste prikkels voor retourzendingen op lange termijn schaalbaar is.
Tijdens de folie culinair zal ILLIMANI een koffieproeverij organiseren met als doel kennis en ervaring van koffie te vergroten. In het kort wordt het een en ander verteld over oorsprong, geografie en productie van koffie. Tijdens het proeven worden aspecten als geur, aroma, body, aciditeit en balans behandeld om zodoende het inzicht in de koffiesmaak te vergroten.
Anfors Imperial is een wijnimporteur met wijnen ‘klassiek Europese’ landen. Binnen onze zoektocht focussen wij op het vinden van karaktervolle wijnen van veelal kleinschalige familiebedrijven. In bekende en minder bekende appellaties en van bekende en minder bekende druiven. Kaasfort Amsterdam Importeert en affineert plateaukazen, speciaal voor horeca. De dikke muren en de constante temperaturen van het fort maken het tot een perfecte rijpings- en opslaglocatie van de ruim 300 kazen uit zijn assortiment.
Tijdens deze proeverij zal De Goede & De Stoute een bierproeverij verzorgen met meerdere jaargangen van hetzelfde bier. Hierbij worden pairings gemaakt met specialiteiten van Hams Only en kazen van Het Kaasatelier.
Naast de wedstrijden in de BBB Battle Area vindt er dit jaar voor het eerst één van de wedstrijden plaats op Folie Culinaire. Op woensdag 11 oktober organiseert BBB Maastricht in samenwerking met Euro-Toques Nederland de Palux innovation battle. De prijsuitreiking vindt plaats om 14.45u in de Culinaire Saisonnier demokeuken.
Tijdens deze wedstrijd presenteren jonge talenten een signature gerecht van Euro-Toques waardige producten. Deze producten voldoen aan de kernwaarden van Euro-Toques Nederland: (h) eerlijke producten van hoge kwaliteit uit de streek en volgens de seizoenen. Tijdens de demonstratie vertellen de deelnemers over hun signature gerecht, wat ze zoal gedaan hebben en waar hun restaurant voor staat in samenspraak met de moderator. Als eerste mogen Björn de Waal en Jan Peree hun culinaire kunsten vertonen.
Tijdens deze wedstrijd presenteren jonge talenten een signature gerecht van Euro-Toques waardige producten. Deze producten voldoen aan de kernwaarden van Euro-Toques Nederland: (h) eerlijke producten van hoge kwaliteit uit de streek en volgens de seizoenen. Tijdens de demonstratie vertellen de deelnemers over hun signature gerecht, wat ze zoal gedaan hebben en waar hun restaurant voor staat in samenspraak met de moderator. Van 13u tot 14u staan Niek Bezuien en Salvatore Randazzo voor jullie klaar in de keuken.
Tijdens deze wedstrijd presenteren jonge talenten een signature gerecht van Euro-Toques waardige producten. Deze producten voldoen aan de kernwaarden van Euro-Toques Nederland: (h) eerlijke producten van hoge kwaliteit uit de streek en volgens de seizoenen. Tijdens de demonstratie vertellen de deelnemers over hun signature gerecht, wat ze zoal gedaan hebben en waar hun restaurant voor staat in samenspraak met de moderator. Als laatste zijn Torben Wouterse & Wouter van Leeuwen aan de beurt.
The Mastercooks of Belgium zijn dé ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed. Zij toveren elke dag met de fantastische ingrediënten die ons land rijk zijn. Zij zjn het creatieve brein van de landelijke culinaire toekomst en bezorgen elke dag duizenden mensen een onvergetelijke smaakbeleving. Igor Snyders & Didier Verbelen zijn te gast in de Demokeuken van Culinaire Saisonnier. Zorg dat je erbij bent en laat je inspireren door deze grootheden van de Belgische gastronomie.
Concullega’s en beste vrienden, allebei spraak- en smaakmakend op een heel eigen manier. Waar Robin van de Bunt van De Leuf uitblinkt in diverse Aziatische kookstijlen, houdt Guido Braeken er een klassieke stijl met invloeden uit de hele wereld op na. Een keuze maken tussen de twee keukens blijft lastig, daarom geven de twee jonge chefs 11 oktober dan ook samen acte de présence.
Deze volledige fruit- and plant based wedstrijd is een samenwerking tussen BBB Maastricht, Culinaire Saisonnier en We’re Smart Green Guide. Tijdens de kookwedstrijd bereiden 6 teams van 2 personen een volledig fruit- and plant based voor- en hoofdgerecht. De jury bestaat uit Emile van der Staak, Frank Fol, Luc Kusters, Bethany Delong en Ricardo Eshuis. De prijsuitreiking vindt plaats om 14u in de BBB Battle area.
Leer hier de basisbeginselen van bier proeven, in theorie en praktijk.
De basisbeginselen van bier en spijs, proef heerlijk mee tijdens deze masterclass.
Test je kennis met deze blindproeverij en leer meer als de bieren daarna uitgebreid worden besproken.
-
SUP regelgeving en hoe nu verder?Uitleg over SUP-regelgeving en éénmalige verpakkingen die wel mogen11:15 - 12:00
-
360º marketing in combinatie met de customer journeyHoe zet je 360º marketing in om de gastervaring te verbeteren?12:15 - 12:45
-
360º marketing in combinatie met de customer journeyHoe zet je 360º marketing in om de gastervaring te verbeteren?12:15 - 12:45
-
Loonupdate horeca anno 2024!Verlonen in de horeca, wij bespreken de kansen en bedreigingen13:00 - 13:30
-
Leiderschap: Hoe laat je een horeca hart weer kloppen?Leiderschap: Hoe laat je een horeca hart weer kloppen?13:45 - 14:30
-
Rake reviews: een sleutel tot succesOntdek de kracht van online reviews.14:45 - 15:05
-
De smaakmakende kracht van influencers voor jouw horecazaakOntdek de kracht van influencermarketing!15:10 - 15:30
-
Vytal, the global leading digital and deposit-free reuse system.Reuse systems must be digital and deposit-free to scale globally.15:45 - 16:15
-
Vytal, het wereldwijd toonaangevende digitale en statiegeldvrije hergebruiksysteem.Hergebruiksystemen moeten digitaal en zonder statiegeld worden om wereldwijd te kunnen worden opgeschaald.15:45 - 16:15
-
Hoe proef je koffie?Een proeverij in het teken van aspecten als geur, smaak, aciditiet en balans.12:00 - 12:45
-
Anfors & Borgondisch Lifestyle | Kaasfort AmsterdamDe proeverij wordt gegeven met mousserende wijnen van het wijnhuis Gusbourne13:00 - 13:45
-
Vuurzee met Hams Only & Het Kaasatelier14:00 - 14:45
-
Palux Innovation Award11:00 - 15:00
-
ETN Palux Innovation Award | Bjorn de Waal & Jan PereeIn samenwerking met Eurotoques Nederland, Palux keukens en Culinaire Saisonnier organiseert BBB Maastricht de Palux innovation battle.12:00 - 13:00
-
ETN Palux Innovation Award | Niek Bezuien & Salvatore RandazzoIn samenwerking met Eurotoques Nederland, Palux keukens en Culinaire Saisonnier organiseert BBB Maastricht de Palux innovation battle.13:00 - 14:00
-
ETN Palux Innovation Award |Torben Wouterse & Wouter van LeeuwenIn samenwerking met Eurotoques Nederland, Palux keukens en Culinaire Saisonnier organiseert BBB Maastricht de Palux innovation battle.14:00 - 15:00
-
Mastercooks of Belgium | Igor Snyders & Didier VerbelenThe Mastercooks of Belgium zijn dé ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed.15:00 - 17:00