Gastronomisch Congres TASTE Summit

Image

Op dag 2 van BBB Maastricht staat gastronomisch congres TASTE Summit op het menu. Het doel van TASTE Summit? Academici en chefs verbinden. Want samen kunnen zij zoveel meer. Dit jaar focussen we op biologisch, lokale producten & producenten en ecosystemen. Oftewel de toekomst van Limburg als het gaat om duurzaam eten en drinken. Kom én beleef editie 2019: The value of a tasty region'. 'Added value for farmers, producers and restaurateurs.'

We present the speakers

Programma

09:30 / 10:00 Inloop gasten
10:00 / 10:10  Kickoff 
10:10 / 10:50  Dr. ir. Herman Peppelenbos – lector Groene Gezondheid- HAS
10:50 / 11:10  Toine Gresel – Voorzitter Nationaal landschap Zuid-Limburg
11:10 / 11:30   Koffie & lokale snacks
11:30 / 12:10   Initiator - Dr. Peter Klosse – Lector Gastronomie HMSM, Taste Summit
12:10 / 12:40  Keynote speaker - Aaron Adams – Chef – Farm Spirit’
12:40 / 13:10  Discussie & afsluiting 
13:10 / 13:40  Lunch en netwerken

Na de lunch ben je van harte welkom op de BBB en Folie Culinaire.

Aansluitend aan TASTE Summit geeft Aaron Adams een masterclass (15:45 uur – 16:30 uur) in de demokeuken van Folie Culinaire.
Bekijk het volledige programma van Masterclasses Saisonnier

Taste Summit 2018 : Peter Klosse vertelt...

Taste Summit 2018: Albert Kooy vertelt...