Vega(n) Trendtour- te herkennen aan het groene blaadje

Vega(n) is een trend waar je als horecaondernemer en -professional absoluut in mee moet gaan. De populariteit van 100% plantaardig eten is ongekend en de voorspellingen zijn dat deze ‘way of living’ nog grotere vormen gaat aannemen. Maar wat zijn nou de juiste producten  en hoe vind je bijvoorbeeld het passende broodje of de juiste saus bij je vegan gerecht? BBB Maastricht presenteert een bijzondere selectie aan vega(n) producten, innovatieve oplossingen en (h)eerlijke groene gerechten.

Volg de BBB Vegan Trendtour, herkenbaar aan het groene blaadje, en ontdek een prachtig aanbod aan vega(n) producten, kom in gesprek met vega(n) leveranciers en laat je inspireren door verrassende diervrije gerechten.

BBB Maastricht biedt kant-en-klare stands, ideaal voor de deelnemer die plug and play zijn vega(n) producten wilt presenteren.

Volg de BBB Vegan Trendtour Herkenbaar aan het groene blaadje Ontdek een prachtig aanbod aan vega(n) producten Kom in gesprek met vega(n) leveranciers en laat je inspireren door verrassende diervrije gerechten.