Dinsdag 10 oktober
BBB Academy
Cybersecurity webinar
Hoe zit het nu allemaal met cybersecurity en hoe beschermen we ons als ondernemer?
11:15 - 12:00
HELP! Ik ben online niet vindbaar
Verbeter de online vindbaarheid van jouw horecazaak.
12:15 - 12:45
Loonupdate horeca anno 2024!
Verlonen in de horeca, wij bespreken de kansen en bedreigingen
13:00 - 13:30
Leiderschap: Hoe laat je een horeca hart weer kloppen?
Leiderschap: Hoe laat je een horeca hart weer kloppen?
13:45 - 14:30
Schitteren op Social Media?
Tips om je te onderscheiden op social media.
14:45 - 15:05
360º marketing in combinatie met de customer journey
Hoe zet je 360º marketing in om de gastervaring te verbeteren?
15:10 - 15:30
Vytal, het wereldwijd toonaangevende digitale en statiegeldvrije hergebruiksysteem.
Hergebruiksystemen moeten digitaal en zonder statiegeld worden om wereldwijd te kunnen worden opgeschaald.
15:45 - 16:15
SUP regelgeving en hoe nu verder?
Uitleg over SUP-regelgeving en éénmalige verpakkingen die wel mogen
16:30 - 17:00
Tasting Experience
Thee & kaas pairing
Met de Thee van Betjeman & Barton verras je iedere gast!
12:00 - 12:45
Vinites & Het Kaasatelier | Gusbourne Sparkling wines kaas pairing
Joost en Lotte nemen je graag mee in de immer veranderende wereld van kaas.
13:00 - 13:45
Gastronomische cool climat wijnen’
De stempel van de Vinetiq wijnen is cool climate
14:00 - 14:45
Bronckhorster Brewery & Koppert Cress
Bronckhorster Brewing Company is een brouwerij, waar op ambachtelijke wijze zowel klassieke bierstijlen als innovatieve bieren gebrouwen worden.
15:00 - 15:45
Van Grappa tot likeur’
Anfors Imperial verzorgt exclusief de distributie van de producten van Distillerie Berta
16:00 - 16:45
Tutto Vino & Fish XL | Wijn & spijs
17:00 - 17:45
Demokeuken Culinaire Saisonnier
Takis Panegakis - Elea
12:00 - 13:00
Mastercooks of Belgium | Ilse van Keer, Patrick de Gendt & Timon Michiels
The Mastercooks of Belgium zijn dé ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed.
13:00 - 14:00
We're Smart Green Guide | Frank Fol, Xavier Pellicer en Ricky Saward
Onder begeleiding van The Vegetables Chef, Frank Fol
14:00 - 15:00
Simone Caponnetto - Locale Firenze
De ingrediënten van Simon zijn niet alleen Italiaans maar puur Toscaans.
15:00 - 16:00
We're Smart Green Guide | Frank Fol & Javier Pellicer
16:00 - 17:00
Alex Nietosvuori
17:00 - 18:00
Chef's Table by Gault&Millau
Servais Tielman | Beluga Loves You
Tielman en zijn never ending zoektocht naar de mooiste en puurste ingrediënten
12:30 - 14:00
Jermain de Rozario | De Rozario
De klassiek Franse keuken met een Indonesische knipoog
14:30 - 16:00
Battle Area
Best Burger Benelux Battle
11:00 - 18:00
Overige activiteiten
Masterclass Proeven als een Pro
12:00 - 13:00
Masterclass Bier aan Tafel
13:00 - 14:00
Masterclass Blindproeverij
14:00 - 15:00