Woensdag 11 oktober
BBB Academy
SUP regelgeving en hoe nu verder?
Uitleg over SUP-regelgeving en éénmalige verpakkingen die wel mogen
11:15 - 12:00
360º marketing in combinatie met de customer journey
Hoe zet je 360º marketing in om de gastervaring te verbeteren?
12:15 - 12:45
360º marketing in combinatie met de customer journey
Hoe zet je 360º marketing in om de gastervaring te verbeteren?
12:15 - 12:45
Loonupdate horeca anno 2024!
Verlonen in de horeca, wij bespreken de kansen en bedreigingen
13:00 - 13:30
Leiderschap: Hoe laat je een horeca hart weer kloppen?
Leiderschap: Hoe laat je een horeca hart weer kloppen?
13:45 - 14:30
Rake reviews: een sleutel tot succes
Ontdek de kracht van online reviews.
14:45 - 15:05
De smaakmakende kracht van influencers voor jouw horecazaak
Ontdek de kracht van influencermarketing!
15:10 - 15:30
Vytal, the global leading digital and deposit-free reuse system.
Reuse systems must be digital and deposit-free to scale globally.
15:45 - 16:15
Vytal, het wereldwijd toonaangevende digitale en statiegeldvrije hergebruiksysteem.
Hergebruiksystemen moeten digitaal en zonder statiegeld worden om wereldwijd te kunnen worden opgeschaald.
15:45 - 16:15
Tasting Experience
Hoe proef je koffie?
Een proeverij in het teken van aspecten als geur, smaak, aciditiet en balans.
12:00 - 12:45
Anfors & Borgondisch Lifestyle | Kaasfort Amsterdam
De proeverij wordt gegeven met mousserende wijnen van het wijnhuis Gusbourne
13:00 - 13:45
Vuurzee met Hams Only & Het Kaasatelier
14:00 - 14:45
Demokeuken Culinaire Saisonnier
Palux Innovation Award
11:00 - 15:00
ETN Palux Innovation Award | Bjorn de Waal & Jan Peree
In samenwerking met Eurotoques Nederland, Palux keukens en Culinaire Saisonnier organiseert BBB Maastricht de Palux innovation battle.
12:00 - 13:00
ETN Palux Innovation Award | Niek Bezuien & Salvatore Randazzo
In samenwerking met Eurotoques Nederland, Palux keukens en Culinaire Saisonnier organiseert BBB Maastricht de Palux innovation battle.
13:00 - 14:00
ETN Palux Innovation Award |Torben Wouterse & Wouter van Leeuwen
In samenwerking met Eurotoques Nederland, Palux keukens en Culinaire Saisonnier organiseert BBB Maastricht de Palux innovation battle.
14:00 - 15:00
Mastercooks of Belgium | Igor Snyders & Didier Verbelen
The Mastercooks of Belgium zijn dé ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed.
15:00 - 17:00
Chef's Table by Gault&Millau
Guido Braeken | Julemont & Robin van de Bunt | De Leuf
Concullega’s en beste vrienden, spraak- en smaakmakend op hun eigen manier.
12:30 - 14:00
Battle Area
Green Chef Battle
11:00 - 15:00
Overige activiteiten
Masterclass Proeven als een Pro
12:00 - 13:00
Masterclass Bier aan Tafel
13:00 - 14:00
Masterclass Blindproeverij
14:00 - 15:00