Maandag 9 oktober
BBB Academy
KHN & Horeca Vlaanderen over Grenzeloos Ondernemen
Grenzeloos Ondernemen: Wat is het verschil tussen Nederland en België?
11:15 - 12:00
360º marketing in combinatie met de customer journey
Hoe zet je 360º marketing in om de gastervaring te verbeteren?
12:15 - 12:45
360º marketing in combinatie met de customer journey
Hoe zet je 360º marketing in om de gastervaring te verbeteren?
12:15 - 12:45
Loonupdate horeca anno 2024!
Verlonen in de horeca, wij bespreken de kansen en bedreigingen
13:00 - 13:30
Leiderschap: Hoe laat je een horeca hart weer kloppen?
Leiderschap: Hoe laat je een horeca hart weer kloppen?
13:45 - 14:30
Foodfotografie – De mooiste gerechten die je echt niet wilt eten
Ontdek hoe je jouw culinaire creaties kunt laten schitteren.
14:45 - 15:05
Hoe zet ik marketing in om nieuw personeel te werven?
Een lezing over employer branding.
15:10 - 15:30
Vytal, het wereldwijd toonaangevende digitale en statiegeldvrije hergebruiksysteem.
Hergebruiksystemen moeten digitaal en zonder statiegeld worden om wereldwijd te kunnen worden opgeschaald.
15:45 - 16:15
SUP regelgeving en hoe nu verder?
Uitleg over SUP-regelgeving en éénmalige verpakkingen die wel mogen
16:30 - 17:00
Tasting Experience
Wijngaard De Deelgaarderberg & Livar Kloostervarken
Wij zijn Wijngaard de Deelgaarderberg en wij telen onze druiven op duurzame wijze.
12:00 - 12:45
Hybride rassen en de kunst van het blenden ervan
Proeverij gegeven door wijnmaker Jeroen Hoube en wijnimporteur J. Bart.
13:00 - 13:45
Prop's Brewery kombucha
Deze proeverij begint bij de basis van een Kombucha tot aan de toepassing in een mocktail.
14:00 - 14:45
Wijn en caviaar - Anfors Imperial & House of Caviar
Samen met House of Caviar worden worden verschillende soorten caviaar gepaird met wijnen van Anfors Imperial
15:00 - 15:45
Degustatiebieren gepaird met kaas
Tijdens deze proeverij worden de degustatiebieren van Dame Jeanne gepaird met kazen van Kaasaffineurs van Tricht
16:00 - 16:45
Tartivo | Truffel proeverij
17:00 - 17:45
Demokeuken Culinaire Saisonnier
Jarno Eggen - De Groene Lantaarn
Als het niet de absolute top betreft komt het niet op het menu
12:00 - 13:00
Mastercooks of Belgium | Cédric Poncelet & Elien Verhulst
The Mastercooks of Belgium zijn dé ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed.
13:00 - 14:00
Mark Donald - the Glenturret Lalique Restaurant
Een restaurant in de oudste nog werkende distilleerdij van Schotland
14:00 - 15:00
Herbert Robbrecht
Chef Herbert Robbrecht staat al meer dan 40 jaar achter het fornuis.
15:00 - 16:00
Timothy Tynes - Atelier Maple
In zijn atelier probeert Tynes unieke gerechten te creëren
16:00 - 17:00
Herman Cooijmans - Eden
In restaurant Eden draait het om onverwachte en spannende smaakcombinaties
17:00 - 18:00
Chef's Table by Gault&Millau
Jeroen Raes | Restaurant Rozemarijn
Een Maastrichtse Zeeuw combineert in zijn Rozemarijn het beste uit beide provincies.
12:30 - 14:00
Guido le Bron de Vexela | Les Salons
Pure passie en pure smaken uit het eigen WIJland
14:30 - 16:00
Battle Area
Best Jong Talent Awards
De zoektocht naar het Jong Limburgs horecatalent!
11:00 - 14:00
Bronckhorster Beer & Food Battle
14:00 - 18:00
Overige activiteiten
Masterclass Proeven als een Pro
12:00 - 13:00
KHN Tapwedstrijd
De regionale biertapwedstrijden voor Limburg
12:00 - 17:00
Masterclass Bier aan Tafel
13:00 - 14:00
Masterclass Blindproeverij
14:00 - 15:00