Chef’s Table by Gault&Millau

Het succes van de Chef’s Table by Gault&Millau was zo groot dat er plekken te kort waren afgelopen jaar. En dát smaakt naar meer.

In samenwerking met partner Gault&Millau presenteert Folie Culinaire ook dit jaar weer de Chef’s Table waar gasten kunnen genieten van gerechten van topchefs die koken met de producten van de aanwezige exposanten. Wijnvrouw van het jaar 2019 Birthe van Meegeren serveert bij ieder gerecht een bijpassende wijn.

Maandag 10 oktober

12:30

Gilbert von Berg (Studio, Maastricht)

15:00

Rodny Welters (Novo, Maastricht)

Dinsdag 11 oktober

12:30

Peter van Rooij (Vanille, Eijsden)

15:00

Sven Nijenhuis (Ambrozijn, Valkenburg)

Woensdag 12 oktober

12:30

Guido Braeken (Julemont, Wittem)

15:00

Timo Reichelt (Au Coin des Bons Enfants)

Reserveer jouw plek aan de Chef’s Table by Gault&Millau via onderstaande ticketshop!