Skip to main content

Chef’s Table by Gault&Millau

Chapeau Magazine presenteert ook dit jaar weer de Chef’s Table by Gault&Millau op Folie Culinaire waar gasten kunnen genieten van gerechten van topchefs die koken met de producten van de aanwezige exposanten. Bij ieder gerecht wordt een bijpassende wijn geserveerd.

Dit jaar geniet je van de culinaire hoogstandjes van:

Maandag 9 oktober
12.30 uur: Jeroen Raes (Restaurant Rozemarijn) | €39,50 per persoon
14.30 uur: Guido le Bron de Vexela (Restaurant Les Salons, Château St. Gerlach) | €39,50 per persoon

Dinsdag 10 oktober
12.30 uur: Servais Tielman (Beluga loves You*) | €39,50 per persoon
14.30 uur: Jermain de Rozario (Restaurant De Rozario*) | €39,50 per persoon

Woensdag 11 oktober
12.30 uur: Guido Braeken (Julemont**, Château Wittem) & Robin van de Bunt (De Leuf*) | €99,- per persoon

Het succes van de Chef’s Table by Gault&Millau is ieder jaar weer zo groot dat er plekken te kort komen.