Skip to main content

Over BBB Maastricht

BBB Maastricht is dé plek waar de horecaprofessional uit Nederland en België aanwezig is. BBB Maastricht is een kwaliteitsbeurs en biedt naast een hoop netwerkmogelijkheden, een bomvol programma met proeverijen, kook battles, en masterclasses aan.

Op BBB Maastricht vind je een breed assortiment aan horecaproducten en diensten vanuit alle segmenten om voor jouw onderneming nog meer omzet te genereren. Laat je inspireren en informeren door mede-horecaprofessionals en breid je klanten en leverancierskring uit. Op dé horecavakbeurs van de regio ontmoet je Belgische en Nederlandse horecaleveranciers in gastvrije ambiance en worden nieuwe cont(r)acten gevierd met een hapje en een drankje aan het einde van de dag!

Een absolute must voor de horecaleveranciers- ondernemers- en professionals!

Mis het niet en reserveer vandaag nog je stand!

Missie

BBB realiseert meer succes in de horecasector door betekenisvolle ontmoetingen te stimuleren, vakkennis te delen, nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen, de horecaprofessional daar pro-actief van op de hoogte te stellen en hem zo te motiveren en te inspireren ten behoeve van zijn/haar succes.

Visie

BBB Maastricht levert een belangrijke bijdrage aan het succes van de Nederlandse én Belgische horecaprofessional en onderscheidt zich door het intieme karakter, de met zorg aangeklede beursvloer en het kwalitatief hoogwaardige programma dat gericht is op:

  • Branche gerelateerde kennis delen
  • Inspireren met nieuwe producten & ontwikkelingen
  • Adviseren over succesvol horeca ondernemerschap
  • Ontstaan van waardevolle nieuwe contacten
  • Onderhouden van bestaande relaties
  • Het samenbrengen van de twee landen op culinaire vlak