Skip to main content

Over BBB Maastricht

Horecavakbeurs BBB Maastricht is dé plek waar de horecaprofessional uit Nederland en België aanwezig is. Zowel exposanten als bezoekers zien BBB Maastricht als de verbindende factor tussen Nederlandse en Belgische horecaprofessionals. BBB Maastricht onderscheidt zich door het persoonlijke en internationale karakter, de met zorg aangeklede beursvloer en het kwalitatief hoogwaardige programma.

BBB Maastricht vindt plaats van 7 t/m 9 oktober 2024 in MECC Maastricht. Een absolute must voor horecaprofessionals!

Horeca vakbeurs

Waar wij voor staan!

Missie

BBB realiseert meer succes in de horecasector door betekenisvolle ontmoetingen te stimuleren, vakkennis te delen, nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen, de horecaprofessional daar pro-actief van op de hoogte te stellen en hem zo te motiveren en te inspireren ten behoeve van zijn/haar succes.

Visie

BBB Maastricht levert een belangrijke bijdrage aan het succes van de Nederlandse én Belgische horecaprofessional en onderscheidt zich door het intieme karakter, de met zorg aangeklede beursvloer en het kwalitatief hoogwaardige programma dat gericht is op:

https://www.youtube.com/watch?v=h_y0g45dcmw
Programma BBB

Areas & Concepten

De beursvloer is opgedeeld in drie area’s:

  • Folie Culinaire
  • Drinks
  • (Non-)Food

Binnen deze area’s tref je verschillende concepten aan zoals de Streekproductenmarkt, Nightlife/Festival en Pubstreet, Daar bovenop bieden wij je binnen deze area’s het veelzijdige programma, zoals kookwedstrijden, productpresentaties, proeverijen, inspiratie sessies en netwerkmogelijkheden. Alles draagt bij aan More Horeca Success voor jou als exposant of bezoeker.

Op BBB Maastricht vind je een breed assortiment aan producten en diensten vanuit alle horeca segmenten. Laat je inspireren en informeren door mede-horecaprofessionals en breid je klanten en leverancierskring uit. Op dé horecavakbeurs ontmoet je Belgische en Nederlandse horecaleveranciers in gastvrije ambiance en worden nieuwe cont(r)acten gevierd met een hapje en een drankje aan het einde van de dag!

Op BBB Maastricht krijgen wij contact met duizenden potentiële klanten uit Zuid-Nederland en Vlaanderen. Een onmisbare tool, omdat deze regio een van de hoogste concentratie horecabedrijven heeft van de Benelux!

Bart MentinkLA Streetfood

Ik heb mij verbonden aan BBB Maastricht en ik hoop samen met de beurs te kunnen blijven groeien tot de grootste en belangrijkste beurs van Nederland. De groei van de beurs is ten goede gekomen aan mij en andere deelnemende bedrijven.

Rob PlönesEigenaar TenderOne en BoozeStop, Geldrop, NL

BBB Maastricht is voor Eijsink al jaren dé plek voor waardevolle contactmomenten en nieuwe leads in het mooie zuiden en België. Een beurs die staat voor kwaliteit en gastvrijheid, die ieder jaar verder groeit en door ontwikkelt en waar wij onze oplossingen en dienstverlening graag en met succes presenteren.

René EijsinkCommercieel directeur Eijsink

Mooie editie van BBB Maastricht gedraaid! Veel klanten en bezoekers kunnen inspireren met een goed verhaal in een kwalitatieve setting!

Tei DerkxSligro Food Group Nederland B.V.