Skip to main content

75

Beslissingsbevoegd

13,750

Bezoekers in 2023

11

Belgische bezoekers

Horeca vakbeurs

WAAROM BBB MAASTRICHT?

BBB Maastricht draagt bij aan more horeca success voor jou als bezoeker. De horecavakbeurs vindt plaats van 7 t/m 9 oktober 2024 in MECC Maastricht. Zowel exposanten als bezoekers zien BBB Maastricht als de verbindende factor tussen Nederlandse en Belgische horecaprofessionals. Een bezoek aan de horecavakbeurs BBB Maastricht levert een belangrijke bijdrage aan het succes van jouw horecaonderneming. BBB Maastricht onderscheidt zich door het persoonlijke en internationale karakter, de met zorg aangeklede beursvloer en het kwalitatief hoogwaardige programma. Dit zorgt ervoor dat BBB Maastricht kwalitatieve horecaprofessionals aantrekt en we samen met jullie een inspirerend bezoek aanbieden aan de bezoekers.

Je bezoek registreren is mogelijk vanaf 1 juli 2024.

Wil je niets missen? Volg ons op social media!

oesters

MICHELIN GIDS CEREMONIE

7 oktober 2024

Maastricht is een culinaire hotspot van Nederland. Onder het rijke restaurantaanbod vinden fijnproevers er zowel restaurants met MICHELIN Sterren als sfeervolle eetcafés. Voorheen vond de ceremonie steevast plaats in het voorjaar, ditmaal wordt het evenement parallel aan de horecavakbeurs BBB Maastricht georganiseerd. De ceremonie wordt voor de komende drie jaren in MECC Maastricht gehouden. Dit zorgt voor een drukbezochte beursvloer van horecaprofessionals uit alle segmenten. Denk hierbij aan sterrenchefs, die na de MICHELIN ceremonie, samen met de teams een bezoek brengen aan BBB Maastricht.

Meer info

PRAKTISCHE INFORMATIE

Tijdens editie 2023 ontvingen wij zo’n 350 exposanten uit Nederland en België, die met een grens overstijgend aanbod aan horecaproducten en -services voor elk horecasegment klaar stonden om de bezoeker te inspireren. Op deze plek vind je alle relevante informatie voor jouw bezoek aan BBB Maastricht 2024.