Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=Zu8HOPg7xHs

EXPOSEREN

FOLIE CULINAIRE

Word onderdeel van de wereld van fine dining, Folie Culinaire. Hier presenteer je het neusje van de zalm op het gebied van (non-)food, wijn en luxe diensten. Als exposant sta je in het hart van de fine dining scene, waar bezoekers de laatste trends verkennen en ervaren. Mis deze kans niet om jouw producten of services te presenteren aan geïnteresseerde horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment!

BBB Maastricht presenteert een beursvloer met verschillende concepten waar naast een breed aanbod aan producten en diensten ook inspirerende masterclasses, proeverijen, wedstrijden en innovatieve productpresentaties plaatsvinden.

81

Beoordeling van bezoekers

72

Bezoekersinteresse in Folie Culinaire

DEELNAME MOGELIJKHEDEN

BBB Maastricht biedt verschillende mogelijkheden om jouw product en/of dienst te presenteren tijdens Folie Culinaire. Van een standaard unit of een presentatiebalie tot plug & play pakketten! Zo is er altijd de juiste formule, voor jouw deelname. Wees er snel bij, want tot 1 mei 2024 profiteer je van een vroegboekkorting!

Streekproductenmarkt

Tijdens BBB Maastricht vind je een Streekproductenmarkt op Folie Culinaire. Een presentatiebalie op de Streekproductenmarkt betekent dat je jouw producten aan een groot publiek kan presenteren. Denk hierbij aan sterrenchefs die na de uitreiking van de MICHELIN gids 2024 een bezoek brengen aan Folie Culinaire. Ook breng je jouw producten onder de aandacht van horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Interesse? Neem contact op met een van onze sales managers voor meer informatie!

Afmeting: 100 x 80 cm.
Inclusief: presentatiebalie, tapijttegels (zwart), verlichting en naamsvermelding.

Contact opnemen!

OF TOCH EXPOSEREN IN EEN ANDERE AREA?