Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=2EHwRvscJsI

EXPOSEREN

(NON-) FOOD AREA

Ontdek onze bruisende (non-) Food area, met een indrukwekkende beursvloer van 10.000 m² gevuld met exposanten die zich richten op het (non-) food horecasegment. Van spoelmachines tot schoonmaakmiddelen, van menukaarten tot servies, en van snacks tot kruiden, hier vind men alles wat nodig is om een horecaonderneming tot een succes te maken. Jij kan hier onderdeel van uitmaken!

BBB Maastricht presenteert een gezellige beursvloer met verschillende concepten waar naast een breed aanbod aan producten en diensten ook inspirerende masterclasses, proeverijen, wedstrijden en innovatieve product presentaties plaatsvinden.

13,750

Bezoekers in 2023

75

Beslissingsbevoegd

DEELNAME MOGELIJKHEDEN

BBB Maastricht biedt verschillende mogelijkheden om jouw product en/of dienst te presenteren. Van eigen- en uniforme standbouw tot plug & play pakketten! Zo is er altijd de juiste formule, voor jouw deelname. Wees er snel bij, want tot 1 mei 2024 profiteer je van een vroegboekkorting!

De Markt

Ontdek de lokale smaken en ambachten bij ons geliefd concept ‘de Markt’. Neem, als exposant, deel aan dit bruisende concept, waar diversiteit en kwaliteit samenkomen. Laat horecaprofessionals versteld staan terwijl ze langs jouw kraampje struinen, gevuld met unieke creaties en authentieke smaken. Voor dit concept is enkel een plug & play stand mogelijk.

Plug & Play pakket   |   4m²   |   €1.100,-
Incl. marktkraam, tapijttegels, verlichting en 3,5kw dagstroom.

Prijs is inclusief verplichte marketing- en servicekosten t.w.v. €230,- en exclusief BTW.

Inschrijven!

Belgie plein

Ieder jaar verwelkomen we vele Belgische horecaprofessionals op BBB Maastricht. Op ons België plein komen Belgische horecaprofessionals samen voor een unieke kans om te netwerken, te inspireren en te schitteren. Bereik een breed publiek, deel je passie en laat je producten en/of diensten schitteren op dit levendige plein. Sluit je aan bij de Belgische trots en maak van jouw deelname een succesverhaal op onze beurs!

Eigen standbouw   |   €123,- per m2
Geschikt voor deelnemers die standbouw zelf verzorgen.

Uniforme standbouw   |   4m2   |   €227,- per m2
Maak gebruik van onze standaard standbouw

Inschrijven!

OF TOCH EXPOSEREN IN EEN ANDERE AREA?