Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=Zu8HOPg7xHs

Folie Culinaire

Laat je inspireren door producten en diensten op het hoogste culinaire niveau. Bezoek kook- en productdemonstraties door (inter)nationale sterrenchefs. Een bezoek aan Folie Culinaire biedt een compleet overzicht van (non-)food, wijn en overige producten en services uit het hogere segment. Een bezoek aan BBB Maastricht is niet compleet zonder bezoek aan Folie Culinaire, dit jaar is de oppervlakte namelijk groter dan ooit!

90

Exposanten

1350

Oppervlakte

8

Bezoekerswaardering

Demonstraties en proeven

Je smaakpapillen en creativiteit prikkelen doe je óók op Folie Culinaire. Bekijk hier het aanbod aan inspirerende presentaties, masterclasses, proeverijen en wedstrijden.

PALUX-ETN YOUNG INNOVATION AWARD 2024

Lees meer

Op woensdag 8 oktober organiseert BBB Maastricht in samenwerking met Eurotoques Nederland, Palux keukens en Culinaire Saisonnier de Palux innovation battle. Tijdens deze wedstrijd presenteren jonge talenten een signature gerecht van Euro-Toques waardige producten. Deze producten voldoen aan de kernwaarden van Euro-Toques Nederland: (h) eerlijke producten van hoge kwaliteit uit de streek en volgens de seizoenen. Vanzelfsprekend worden de gerechten ter plaatse ambachtelijk bereid in de demokeuken van Culinaire Saisonnier. Tijdens de demonstratie vertellen de deelnemers over hun signature gerecht, wat ze zoal gedaan hebben en waar hun restaurant voor staat in samenspraak met de moderator.
De deelnemers van 2024 worden nog bekend gemaakt.
Bekijk hieronder de deelnemers van 2023:
Chef Niek Bezuijen – Landgoed Groot Warnsborn Restaurant La Belle Source Arnhem.
Chef Torben Boutersen – Hotel De Draak Restaurant 1397 Bergen op Zoom
Chef Wouter van Leeuwen – Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel / Ijssel Restaurant Deventer
Chef Patron Jan Peree – Restaurant Kruidt Lichtenvoorde
Chef Patron Salvatore Randazzo – Restaurant Il Gattopardo Rotterdam
Chef Patron Björn De Waal – Restaurant Het Arsenaal 1309 DoesburgTijdens de demonstratie vertellen de deelnemers over hun signature gerecht, wat ze zoal gedaan hebben en waar hun restaurant voor staat in samenspraak met de moderator.

Demokeuken Culinaire Saisonnier

Lees meer

Streekproductenmarkt

Lees meer

tasting experience

Tasting Experience

Lees meer

Chef’s Table

Lees meer