Ontdekken. Proeven. Ontmoeten.

Tijdens BBB Maastricht kunt u in thematische werelden zaken doen in een gastvrije omgeving. Schenk uw drank op Beverage Beach. Neem potentiële klanten mee op reis naar nieuwe en authentieke smaken en geuren in Food Forest. Lanceer een innovatief product in Variety Valley. En profiteer van de kruisbestuiving met Folie Culinaire, hét exclusieve evenement voor de internationale gastronomie.

Exposanten brochure

Geef uw email adres op en download direct onze exposantenbrochure.
Bedrijfsnaam
Invalid Input

Email(*)
Geef a.u.b. uw email adres op.

Anti-Spam(*)
Anti-Spam
Ongeldig input.

Reserveer editie 2017


Deelnamemogelijkheden

Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw producten te presenteren op BBB Maastricht. U kunt kiezen voor standaard standbouw, maar u kunt ook gebruik maken van eigen standbouw:
- Bij een stand van 12 – 125  m2, zijn de kosten €102,50 per m2 (na 1 april: 112,50 per m2) *
- Bij een stand van meer dan 125 m2, zijn de kosten €92,50 per m2 *

* Exclusief BTW en inschrijvingskosten à 195 euro

 

Standaard standbouw alleopties

U kunt ook gebruik maken van de standaard standbouw: incl. Green Key Pakket, zwart gestoffeerde houtbouw, friestekst, 1kw verlichting, 1kw elektra en wandcontactdoos. Foto: een stand met optioneel plafonddoek en full colour achterwand. 

Een standaard standbouw:
- Bij een stand van 12 – 125 m2 zijn de kosten €182,50 per m2 (na 1 april: 192,50 per m2) *
- Bij een stand groter dan 125 m2 zijn de kosten €172,50 per m2 *

Optioneel:
- Plafonddoek is verkrijgbaar voor €9,90 per m2
- Full colour achterwand is verkrijgbaar voor €149,50 per m2

* Exclusief BTW en inschrijvingskosten à 195 euro


Food Village (Food Forest) is een plein speciaal voor producenten van streek-, ambachtelijke en biologische producten. Een ideale plek om uw product(en) op een laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen van uw doelgroep.
Al vanaf €500* (oftewel nog geen €170 per dag!) heeft u een marktkraam, inclusief tapijt, verlichting, stroom en naambord. Daarnaast krijgt u 20 relatiekaarten en twee deelnemersbadges. Klik hier voor meer informatie over Food Village. 

* Exclusief BTW en inschrijvingskosten à 195 euro

 

Hét platform voor kleinere (en micro) brouwerijen op de BBB. ‘Proeven’ en ‘speciale bieren’ vormen hier van maandag 9 t/m woensdag 11 oktober de kernwaarden. Gericht vakpubliek komt hier proeven en wordt bovendien getrakteerd op een gezellige setting en een interessante randprogrammering; gedurende 3 dagen zal Stichting Bieropleidingen Nederland (StiBON) geregeld interessante masterclasses, workshops en blindproeverijen verzorgen, indien gewenst met uw bieren! Als bierbrouwer hierbij aanwezig zijn en in contact komen met zo’n 14.000 horecaprofessionals uit Nederland en de Euregio? Dat kan!

* Exclusief BTW en inschrijvingskosten à 195 euro

 Spirits Square is een plein speciaal voor de sterke dranken, van gin tot rum. Een ideale plek om uw producten te samplen aan de potentiële doelgroep. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het geven van workshops in de centrale bar.
Al vanaf €1.200,- * heeft u een standruimte inclusief gebruik spoelplaats, glazenrunner en ijsservice. Tevens krijgt u twee deelnemersbadges. Klik hier voor meer informatie over Spirits Square.  

*Exclusief inschrijvingskosten à 195 euro

Starters Park (Variety Valley) is er voor startende bedrijven in de foodservicesector, vol verfrissende ideeën en innovatieve oplossingen op het gebied van horeca, service en gastvrijheid. De ideale plek om bekendheid te genereren voor uw nieuwe bedrijf.
Al vanaf €600* heeft u een picknicktafel om uw producten op te presenteren, inclusief tapijt, verlichting en stroom. Tevens krijgt u 20 relatiekaarten. Klik hier voor meer informatie over Starters Park. 

* Exclusief BTW en inschrijvingskosten à 195 euro

Zeven redenen om deel te nemen

1

Kom in contact met meer dan 14.000 bezoekers, van wie 75% beslissingsbevoegd is

2
90% van de deelnemers heeft de commerciële doelstellingen behaald
3

Er zijn 395 exposanten, waaronder vele A-merken, die hun relaties uitnodigen

4

BBB Maastricht krijgt hoge scores van zowel exposanten (7,4) als van bezoekers (8,2)

5
Er is een uitgebreid aanbod van specials, activities en meer!
6
Het is een goed contactmoment in aanloop naar de drukke najaarsperiode
7
Een avondprogramma vol netwerkmogelijkheden in het bruisende Maastricht

Aftermovie 2016


Wat anderen zeggen

 • “We staan al een aantal jaren op dezelfde plek op deze beurs en wij hebben de indruk dat de BBB het steeds beter doet. Vandaar dat we zeker elk jaar aanwezig willen zijn, wij zijn heel tevreden met onze deelname.”

  Philippe De Baets - Koffie Rombouts
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Bezoekersprofiel

De meer dan 14.000 bezoekers van BBB Maastricht vertegenwoordigen alle horecasegmenten, waaronder hotels, restaurants, cafés, bars, disco’s, lunchrooms, B&B, fast service, catering en instellingen. Van de bezoekers is 75% beslissingsbevoegd in haar functie van directeur, chef, sommelier of bedrijfsleider. Zij bezoeken BBB Maastricht om zich te oriënteren op nieuwe producten, contacten te onderhouden, nieuwe contacten te leggen en een overzicht van de markt te krijgen. De waardering die bezoekers geven is een 8,2!

Kerngegevens 2016

0
Bezoekers
0
Standhouders
0
m2
0
Waardering
0
Jaargangen
0
Nationaliteiten

Testimonials