Adviesraad BBB

Adviesraad BBB Maastricht

Wij, Team BBB Maastricht, staan midden in de horecabranche en omringen ons met horecaprofessionals uit het gehele werkveld. Onze adviesraadleden, welke geselecteerd zijn op basis van hun kennis en kunde, adviseren ons. Zo blijven wij gericht sturen op trends en ontwikkelingen binnen de branche waardoor we het aanbod op de beurs kwalitatief en relevant houden. Samen werken wij aan een succesvolle toekomst voor exposanten en bezoekers.

Triple M

Michiel Meier Mattern

Supporter to the Next Level

Ik heb een passie voor horeca omdat voor mij eten & drinken altijd een beleving is en blijft en dit mensen, vanuit verschillende invalshoeken, in “beweging en tot elkaar” brengt!

Mijn toekomstvisie voor de BBB is een toonaangevende internationaal georiënteerde horeca beurs waar trends & ontwikkelingen worden gepresenteerd, innovaties gedeeld en sprekers gepresenteerd die er toe doen in de hospitality wereld.

TIPPR

Colin Westerwoudt

CEO & Oprichter

Ik heb een passie voor horeca omdat de horeca de huiskamer van Nederland is. Mijn toekomstvisie voor BBB is dat beurzen steeds meer een professioneel festival worden, 364 dagen per jaar verzorgt de horeca zijn gasten en tijdens de BBB moet de bezoeker verzorgt worden.
Hansen Dranken

Freek Laeven

Algemeen Directeur

Passie voor horeca omdat horeca het nuttige met het aangename verenigd. Hoe meer liefde voor het product des te aangenamer de beleving. Horeca maakt het moment daarmee inspirerend en onvergetelijk.
Eijsink BV

Rene Eijsink

Commercieel Directeur

Passie voor horeca omdat:
Werken met gedreven en professionele horecaondernemers is al ruim 35 jaar geweldig! Door processen in horecazaken te digitaliseren maken we het werken in de horeca nóg leuker én verbeteren we samen de beleving van gasten.
Om met ondernemers in gesprek te zijn én automatisering invulling te geven, is de passie waardoor Eijsink als ambitieus partner gedreven wordt.

Toekomstvisie BBB:
De BBB heeft de toekomst in handen! De kwaliteit en gastvrijheid straat al van de BBB af; daar gaan we de komende jaren op voortbouwen om een nóg beter horecabeurs te worden! De BBB is dé horecabeurs voor ondernemers en liefhebbers uit het mooie zuiden (en omstreken).

LA Streetfood

Bart Mentink

Directeur & Co-founder

Passie voor horeca omdat…
De mooiste momenten van je leven, beleef je in de horeca.
Dus dit is de bedrijfstak waarin je actief wil zijn.

Toekomstvisie BBB …
Dit wordt de toonaangevende meest relevante horecabeurs voor Zuid-Nederland, België en Aachen, waarin de 3 Mecc hallen altijd vol geboekt zullen zijn.

Wihofecta BV

Ron Vrancken

Directeur

Passie voor de horeca omdat deze zo divers is dat het nooit gaat vervelen,
Toekomstvisie BBB een geweldig platform voor alle Horeca friends.
Culinaire Saisonnier

Edwin Loos

Uitgever & Hoofdredacteur

Passie voor de horeca, omdat ik er in ben groot geworden na mij Hotelschool. Ik heb een ontzettend grote passie voor koken op hoog niveau en houd van de teamspirit en creativiteit die dit vak behelst.

Toekomstvisie BBB, ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen dat BBB weer een must go wordt. Een moment van het jaar waar de gastronomie samenkomt om het vak te vieren. Maastricht is er de uitgelezen plek voor en BBB de uitgelezen plek.