Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=wxigcGdjwQk

EXPOSEREN

DRINKS AREA

In de drinks area vind je de bruisende concepten Pubstreet en Nightlife. Ben jij een gedreven leverancier in de wereld van drankjes, zowel alcoholisch als non-alcoholisch, binnen de horeca? Of bied jij duurzame oplossingen aan? Dan is dit dé hotspot voor jou om te exposeren met jouw product en/of dienst! Hier ontmoet je horecaprofessionals die opzoek zijn naar trends, innovaties en graag in contact komen met jou.

BBB Maastricht presenteert een beursvloer met verschillende concepten waar naast een breed aanbod aan producten en diensten ook inspirerende masterclasses, proeverijen, wedstrijden en innovatieve product presentaties plaatsvinden.

81

Beoordeling van bezoekers

13,750

Bezoekers in 2023

DEELNAME MOGELIJKHEDEN

BBB Maastricht biedt verschillende mogelijkheden om jouw product en/of dienst te presenteren. Van eigen- en uniforme standbouw tot plug & play pakketten! Zo is er altijd de juiste formule, voor jouw deelname. Wees er snel bij, want tot 1 mei 2024 profiteer je van een vroegboekkorting!

Pubstreet

Ontdek de smaakvolle wereld van bieren, cocktails en andere dranken op onze beroemde Pubstreet tijdens BBB Maastricht! Hier draait alles om het verkennen, proeven en genieten van unieke smaken en drankjes. Als exposant op onze Pubstreet krijg je niet alleen de kans om jouw assortiment te presenteren aan een enthousiast publiek van kwalitatieve horecaprofessionals, maar profiteer je ook van onze ‘plug & play stand’ voor een moeiteloze opstelling. Laat je producten schitteren in deze bruisende omgeving en maak van jouw deelname een onvergetelijk succes op onze beurs!

Plug & Play pakket   |   9m²   |   €1.385,-
Incl. tapijttegels, standbouw, verlichting, 3,5kw dagstroom, glazenspoelservice, naambordje, voorzetbar en rekje.

Prijs is inclusief verplichte marketing- en servicekosten t.w.v. €230,- en exclusief BTW.

Inschrijven!

Nightlife

Ontdek ons Nightlife concept: van hippe cocktailbar tot festival en discotheek, dit is dé plek voor exposanten uit de event- en entertainmentindustrie. Als exposant krijg je de unieke kans om jouw product en/of dienst te presenteren aan een gericht publiek van nachtuitbaters, festivalorganisatoren en andere professionals uit de event- en entertainmentindustrie.

Plug & Play pakket   |   4m²   |   €1.100,-
Incl. stand, tapijttegels, standbouw, verlichting, 3,5kw dagstroom.

Prijs is inclusief verplichte marketing- en servicekosten t.w.v. €230,- en exclusief BTW.

Inschrijven!

OF TOCH EXPOSEREN IN EEN ANDERE AREA?