Factsheet BBB 2022

Ben jij benieuwd naar de resultaten van de voorgaande editie van BBB Maastricht? Bekijk hier de factsheet!

13,500

Bezoekers in 2022

75

Beslissingsbevoegdheid

25

Belgische exposanten

20

Belgische bezoekers

More Horeca Success

BBB Maastricht is dé horecavakbeurs die Nederland en België verbindt en levert een belangrijke bijdrage aan het succes van de horecaprofessional en onderscheidt zich door het intieme en internationale karakter, de met zorg aangeklede beursvloer en het kwalitatief hoogwaardige programma. Dagelijks vinden er kook en product -demonstraties, proeverijen, wedstrijden en workshops plaats voor alle horecasegmenten. Bekijk de deelnamepakketten voor een overzicht van alle opties.

83

Gemiddelde score bezoekers

76

Gemiddelde score exposanten

Wat maakt BBB zo sterk?

Kwaliteit | Inhoudelijk programma | Persoonlijk | Netwerk | Bourgondisch | Verrassend | Overzichtelijk | Gezelligheid | Expertise

Op BBB Maastricht krijgen wij contact met duizenden potentiële klanten uit Zuid-Nederland en Vlaanderen. Een onmisbare tool, omdat deze regio een van de hoogste concentratie horecabedrijven heeft van de Benelux!

Bart MentinkLA Streetfood

Ik heb mij verbonden aan BBB Maastricht en ik hoop samen met de beurs te kunnen blijven groeien tot de grootste en belangrijkste beurs van Nederland. De groei van de beurs is ten goede gekomen aan mij en andere deelnemende bedrijven.

Rob PlönesEigenaar TenderOne en BoozeStop, Geldrop, NL

BBB Maastricht is voor Eijsink al jaren dé plek voor waardevolle contactmomenten en nieuwe leads in het mooie zuiden en België. Een beurs die staat voor kwaliteit en gastvrijheid, die ieder jaar verder groeit en door ontwikkelt en waar wij onze oplossingen en dienstverlening graag en met succes presenteren.

Onno van der SchootAccountmanager Eijsink

Mooie editie van BBB Maastricht 2022 gedraaid! Veel klanten en bezoekers kunnen inspireren met een goed verhaal in een kwalitatieve setting!

Tei DerkxSligro Food Group Nederland B.V.

Factsheet Folie Culinaire 2022

Wat is Folie Culinaire?

Folie Culinaire is het exclusieve onderdeel van horecavakbeurs BBB Maastricht en biedt een compleet overzicht aan nieuwe en bijzondere ingrediënten, producten, diensten, exclusieve wijnen en champagnes, innovaties, trends en andere ontwikkelingen voor de midden tot hoge gastronomie. Naast een mooi aangeklede beursvloer vind je hier drie dagen lang culinaire inspiratie met masterclasses en product presentaties voor en door (inter)nationale sterrenchefs. De culinaire programmering komt tot stand door een jarenlange samenwerking met Gault&Millau en Culinaire Saisonnier.

Waarom deelnemen?

Op Folie Culinaire laat je (inter)nationale sterrenchefs, maîtres, sommeliers en restauranteigenaren kennismaken met jouw product. Verbreed je afzetmarkt en vergroot je naamsbekendheid door je deelname aan Folie Culinaire mede door het uitbreiden van je netwerk in het midden tot hoger segment in de gastronomie.

Chef’s Table by Gault&Millau

Wine
Tasting

Demokeuken Culinaire Saisonnier

BBB Maastricht

VRAGEN OVER DEELNEMEN?

ONS TEAM

Neem contact op met ons team.