Skip to main content

Factsheet 2023

13,750

Bezoekers in 2023

75

Beslissingsbevoegdheid

93

Reden van bezoek:
inspiratie & innovatie

11

Belgische bezoekers

More Horeca Success

BBB Maastricht is dé horecavakbeurs die Nederland en België verbindt en levert een belangrijke bijdrage aan het succes van de horecaprofessional en onderscheidt zich door het intieme en internationale karakter, de met zorg aangeklede beursvloer en het kwalitatief hoogwaardige programma. Dagelijks vinden er kook en product -demonstraties, proeverijen, wedstrijden en workshops plaats voor alle horecasegmenten. Interesse om te exposeren? Bekijk de deelnamepakketten voor een overzicht van alle opties.

77

Gemiddelde score bezoekers

75

Gemiddelde score exposanten

Wat maakt BBB Maastricht zo sterk?

Kwaliteit | Verbindende factor | Inhoudelijk programma | Persoonlijk | Netwerk | Bourgondisch | Verrassend | Overzichtelijk | Expertise | Gezelligheid

Op BBB Maastricht krijgen wij contact met duizenden potentiële klanten uit Zuid-Nederland en Vlaanderen. Een onmisbare tool, omdat deze regio een van de hoogste concentratie horecabedrijven heeft van de Benelux!

Bart MentinkLA Streetfood

Ik heb mij verbonden aan BBB Maastricht en ik hoop samen met de beurs te kunnen blijven groeien tot de grootste en belangrijkste beurs van Nederland. De groei van de beurs is ten goede gekomen aan mij en andere deelnemende bedrijven.

Rob PlönesEigenaar TenderOne en BoozeStop, Geldrop, NL

BBB Maastricht is voor Eijsink al jaren dé plek voor waardevolle contactmomenten en nieuwe leads in het mooie zuiden en België. Een beurs die staat voor kwaliteit en gastvrijheid, die ieder jaar verder groeit en door ontwikkelt en waar wij onze oplossingen en dienstverlening graag en met succes presenteren.

Onno van der SchootAccountmanager Eijsink

81

Score voor het concept

72

Interesse in het concept

Wat is Folie Culinaire?

Op Folie Culinaire verken je de wereld van fine dining. Folie Culinaire biedt een compleet overzicht aan nieuwe, bijzondere ingrediënten, exclusieve wijnen en champagnes.  Alle actuele trends in het hogere segment op het gebied van (non-)food, wijn en overige producten en services worden aangeboden door zo’n 50 toonaangevende standhouders. Het inspirerende programma wordt in samenwerking met Euro-Toques Nederland, Culinaire Saisonnier en Mastercooks of Belgium gevormd.

Waarom deelnemen?

Op Folie Culinaire laat je (inter)nationale sterrenchefs, maîtres, sommeliers en restauranteigenaren kennismaken met jouw product. Verbreed je afzetmarkt en vergroot je naamsbekendheid door je deelname aan Folie Culinaire mede door het uitbreiden van je netwerk in het midden tot hoger segment in de gastronomie. Bekijk de deelnamepakketten voor een overzicht van alle opties.

BBB Maastricht

VRAGEN OVER EXPOSEREN?

ONS TEAM

We helpen je graag verder.