Drie dagen lang culinaire gekte met inspirerende kook- en productpresentaties voor en door (inter) nationale sterrenchefs. Een bezoek aan Folie Culinaire biedt een compleet overzicht aan nieuwe, bijzondere ingrediënten en exclusieve wijnen en champagnes. Daarnaast leer je hier alles over de laatste trends op het gebied van Food, Non Food, Education & Innovation in het hogere, exclusieve segment.

Zorg dat je erbij bent en registreer je nu voor een bezoek aan Folie Culinaire 2019: 7, 8 en 9 oktober!

Redenen om Folie Culinaire te bezoeken

1

Masterclasses van gerenommeerde chefs vanuit de hele wereld. In 2017 bezochten ruim 3.600 horecaondernemers uit het hogere segment Folie Culinaire. Zij beoordeelden het evenement met maar liefst een 7,9!

2

In ons tijdelijke restaurant koken gerenommeerde chefs op sterrenniveau, tegen een betaalbare prijs. Een ideale plek om met collega’s bij te praten terwijl u geniet van hoogstaande culinaire creaties.

3

Na sluitingstijd gaat de culinaire reis door tijdens het bruisende avondprogramma in het gezellige centrum van de stad Maastricht. Houd onze website in de gaten voor het actuele avondprogramma.

4

Als bezoeker van Folie Culinaire heeft u vrij toegang tot BBB Maastricht, de horecavakbeurs die gelijktijdig plaatsvindt in MECC Maastricht. Zo krijgt u in één bezoek een totaaloverzicht van de nieuwste horecaproducten- diensten- en concepten.

Impressies 2017