BESTBARTENDERBATTLE BENELUX 2021

Het creatieve gebruik van spirits kan zorgen voor een unieke identiteit van de horeca ondernemer, hierin staat de chefkok van de bar, de BARTENDER centraal. Dit is de entertainer, de mixologist, de smaakexpert en jouw booze buzz provider. De cocktailbartender is de vaardigheden van de oude kastelein of barman inmiddels ver voorbij gegroeid, waar heftig geëxperimenteerd wordt met smaken, ingrediënten en variaties op klassiekers tot aan ware alchemisten om de gasten te voorzien van de beste en meest spectaculaire vloeibare creaties.

De vaardigheden van de deelnemers worden sterk op de proef gesteld met in de finale een final judgement door de driekoppige jury. Hoe kun je deze finale bereiken?

De eerste ronde is een online selectie op basis van jouw inschrijfformulier en vaardigheden. Hierin kun jij laten zien waarom jij de titel "DaVinci Gourmet Bartender Battle" zou mogen dragen. Bij de voorselectie worden 12 deelnemers geselecteerd die doorgaan naar de tweede ronde en direct ook de halve finale. In de halve finale is een speedround waar je vier drankjes moet bereiden in een zo kort mogelijke tijd. De maximale bereidingstijd in deze ronde is 6 minuten. 
In de finale strijden vijf deelnemers om de titel die ieder 6 minuten krijgen om hun signature drink te maken en te presenteren. 

De winnaar van DaVinci Gourmet Bartender Battle 2021wint een interview in Misset Magazine. 

SCHRIJF JE NU IN!

Juryleden

Jeffrey Raimond
Jeffrey RaimondTokoBar ToGo
Mads Voorhoeve
Mads VoorhoeveEBS Amsterdam
Victor Abeln
Victor AbelnFirst Dates