Chef’s Table
Tijdens komende editie wordt weer samen met Chapeau Magazine de Chef’s Table gepresenteerd op Folie Culinaire waar gasten kunnen genieten van gerechten van topchefs die koken met de producten van de aanwezige exposanten. Bij ieder gerecht wordt een bijpassende wijn geserveerd. Dennis van Veen, Sommelier van REM Restaurant, is de moderator gedurende de Chef’s Table sessies.
Bekijk hieronder de chefs en programma van 2025!
Maandag 6 Oktober

Restaurant Holsterhof in Posterholt is het levenswerk van gastvrouw Lissa en chef-kok Kaj: twee jonge ondernemers met een diepe passie voor gastronomie. Op de plek waar ooit Lissa’s opa een boerderij runde, verwennen zij nu hun gasten met verfijnde smaken, warme gastvrijheid en een onvergetelijke beleving.

Restaurant Haricot is een modern Frans restaurant in het hart van Maastricht, waar verfijnde gerechten en gastvrijheid samenkomen. Ontdek een menu waarin de Franse keuken verrijkt wordt met moderne – internationale accenten.
Dinsdag 7 Oktober

Restaurant Marrees biedt verfijnde gastronomie in een ontspannen sfeer. Chef Jan Marrees verrast met klassieke en moderne gerechten vol spannende contrasten, zoals kalfszwezerik en een vernieuwde dame blanche. De internationale wijnkaart en stijlvolle inrichting maken het plaatje compleet. Een culinaire must-visit in Limburg.

Geïnspireerd door de seizoenen verrast Patron-Cuisinier Bart Ausems zijn gasten met subtiele combinaties waarin traditie en originaliteit hand in hand gaan. Mede door zijn nooit aflatende toewijding en continue zoektocht naar nieuwe gerechten is Tout à Fait sinds 2002 bekroond met een “MICHELIN-ster”.
Woensdag 8 Oktober

Verscholen in een sfeervolle gewelvenkelder, op steenworp afstand van het Vrijthof, biedt Le Bon Vivant een culinaire ervaring waar gastronomie, historie en beleving samenkomen. Met verfijnde gerechten, verrassende smaakcombinaties en zorgvuldig geselecteerde wijnen of alcoholvrije cocktails, draait alles om de perfecte harmonie tussen eten en drinken.

De keuken van La Source is geworteld in de klassieke gastronomie, maar wordt geleid door hedendaagse inzichten, innovatieve technieken en een diep respect voor het product. Elk gerecht ontstaat uit de ambitie om smaken te laten spreken — puur, precies, seizoensgebonden — en tegelijkertijd te verrassen door verfijning, contrast en elegantie op het bord.
Sommelier/moderator

Dennis van Veen, sommelier bij REM Restaurant, zal de moderator zijn gedurende alle sessies.


















