Skip to main content

https://www.youtube.com/watch?v=p6bpE8ROHlg

GASTRONOMIE

BATTLES

Onze wedstrijden behoren al sinds jaar en dag tot de top van de Nederlandse gastronomie. Laat je inspireren door het koksvak en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame ingrediënten. Als deelnemer staat jouw werk centraal en geniet je van de aandacht van vakmedia en bezoekers. Finalisten staan vanzelfsprekend extra in de schijnwerpers: een welverdiende kroon op hun werk!

ONTDEK DE WEDSTRIJDEN

Waarom deelnemen?

Als kok moet je jouw ambacht en kernwaarden steeds aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen. De Gastronomie Battles spelen in op de groeiende belangstelling voor de gastronomische keuken met het gebruik van kwalitatief hoogwaardige natuurzuivere ingrediënten, liefst lokaal en in het seizoen. Zowel chefs en gasten kiezen steeds vaker voor gezonde, hoogwaardige voeding. De wedstrijden dagen je uit om vakmanschap te tonen en duurzaamheid centraal te stellen.

De organisatie

De Gastronomie Battles worden georganiseerd in samenwerking met Culinaire Saisonnier, SVH Nederland en Euro-Toques Nederland. Deze vakvereniging – opgericht door culinaire grootheden Paul Bocuse*** en Pierre Romeyer*** – staat voor productdiversiteit, traceerbaarheid en respect voor de Europese culinaire traditie. Duurzaamheid is de kern: verspilling minimaliseren en verantwoord omgaan met ingrediënten en energie. Zo draag je als deelnemer bij aan een bewuste en innovatieve gastronomie.

Ricardo Eshuis, Edwin Loos & Yolande Vesters