Skip to main content

FOODLAB MASTERCLASSES

Foodlab Limburg is een samenwerking van bedrijven in de food- en hospitality-sector, de provincie en het mbo-onderwijs in Limburg. Duurzaam opleiden, samen innoveren is onze slogan, waarin we precies hebben gevat wat onze missie is. Wij zijn opgericht om het leren in de praktijk vorm te geven, op een duurzame, nieuwe manier, samen met het bedrijfsleven en met oog voor de toekomst. Want we zien dat er een groot aanbod is van horecabedrijven. Juist deze branche is een van de economische pilaren van onze provincie. De workshops van Foodlab vinden tijdens BBB Maastricht plaats op dinsdag 11 en woensdag 12 oktober.

De foodlab masterclasses vinden plaats op de main stage van de BBB Horeca Summit.

Programmering voor 11 en 12 oktober 2022

11:30 – 12:00

Generaties op de werkvloer –  Op de werkvloer tref je verschillende generaties aan. De oudere medewerker met een jonge leidinggevende of andersom. Hoe gaan we om met elkaar en hoe krijg je begrip voor elkaar.

Nard en Renée (Foodlab Limburg)

12:15 – 12:45

Horeca geluk – Hoe creëer je geluksmomenten in de horeca. Niet alleen voor je gast maar ook voor jezelf. Zo stimuleer je meer plezier op de werkvloer, binden en boeien van je personeel.

Evelien Nijssen (Foodlab Limburg)

13:00 – 13:30

Leermeester 2.0 – Hoe zorg je ervoor dat je een leermeester 2.0 wordt? Welke handige tips in het opleiden kunnen je helpen om een nog betere leermeester te zijn of te worden.

André Duijghuisen (Foodlab Limburg)

13:45 – 14:15

Nieuw personeel en het belang van onboarding – Op welke wijze heet jij je nieuwe medewerker welkom in je bedrijf en hoe zorg je ervoor dat deze sneller in je team worden opgenomen.

André Duijghuisen (Foodlab Limburg)