Highlights

Hieronder een selectie van de verschillende highlights die tijdens BBB Maastricht 2017 te zien zijn. 

 • Publicatie datum: 21 september 2017

  Wij zijn speciaalbier. Dat zijn wij al sinds 1987, of daaromtrent, toen wij als eersten een lading Belgisch abdijbier voor onze krakersvrienden naar Nederland smokkelden. Inmiddels komt het bier legaal de grens over, halen we het uit veel meer landen en laten we heel Europa ervan meegenieten.

 • Publicatie datum: 20 september 2017

  Deze Beierse producent louter massieve maatwerk kachels en fornuizen.
  Wamsler™ is wereldwijd de bekendste Topkwaliteits-haard en bouwt sedert 1875 pure kwaliteit..
  De oudste nog werkende kachel werd in 1929 uitgeleverd en doet nog elke dag dienst.

 • Publicatie datum: 20 september 2017

  Grootkeuken Gilde® presenteert als eerste in Nederland De ROG™ Grill.
  Deze innovatieve grill stelt koks in staat diverse producten onder gecontroleerde omstandigheden en in hoog tempo perfect te garen.
  In tegenstelling tot bestaande systemen gebeurt dit volledig geautomatiseerd en zonder toevoegingen als olie en vet. Het geheim zit hem in een perfect gelijkmatige en gecontroleerde temperatuurverdeling.

 • Publicatie datum: 20 september 2017

  Van idee naar werkelijkheid
  Van een idee op de achterzijde van een bierviltje naar werkelijkheid, daar zitten nogal wat gesprekken tussen. Tijdens de BBB van 2016 kriebelde het mij om zaken anders dan standaard te benaderen. Mijn stelregel; ‘’Anders denken, anders doen’’ wil ik graag toepassen in een sterk in ontwikkeling zijnde biermarkt. Je wordt al snel een ‘’me too’’ en dat maakt het voor je relaties niet eenvoudiger.

 • Publicatie datum: 19 september 2017

  Mooi vormgegeven porselein, comfortabel bestek en sprankelend glaswerk zijn onderdeel van een perfecte presentatie. Dit in combinatie met een prettige ambiance en fijn gezelschap maken een onvergetelijk moment. Mettre a Table begeleidt u graag in het samenstellen van de mooi gedekte tafel met haar merken Sambonet en Rosenthal.

 • Publicatie datum: 08 september 2017

  Regelmatig krijg ik de vraag “Wat is speciaalbier?”  En eerlijk gezegd, ik vind het antwoord steeds lastiger te geven. Eigenlijk is ieder goed en met aandacht gebrouwen bier een speciaalbier.

 • Publicatie datum: 16 augustus 2017

  De Belgische koffiebranderij Rombouts lanceert een nieuwe koffie Bio Expresso, afkomstig van fair trade en biologische landbouw. Bio Expresso is samengesteld uit de allerbeste arabica bonen die een heerlijke en harmonieuze koffie garanderen.

 • Publicatie datum: 16 augustus 2017

  Op een originele manier je favoriete wijnen presenteren? Het gepanteerde design van VintageView staat bekend om zijn strakke afwerking, robuust metaal en luxe uitstraling. Het is erg geliefd in zowel horeca als ook in winkels. Het unieke design is verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen.

 • Publicatie datum: 10 augustus 2017

  Cheese Crumbles zijn een leuke en lekkere toevoeging voor o.a. salades, pasta’s, pizza’s en allerlei warme en koude gerechten. Dus volop variatie! De Cheese Crumbles dragen bij aan een snelle verwerkbaarheid van zachte kazen, alleen de deksel eraf en strooien maar! Cheese Crumbles zijn perfect voor portion controle en zeer geschikt voor de professionele keuken.

  Cheese Crumbles zijn verkrijgbaar in 3 geitenkaas varianten; naturel, honing en bacon. En daarnaast hebben we ook een koemelk variant met knoflook

 • Publicatie datum: 08 mei 2017

  "LA Food BV is importeur van Amerikaans en Mexicaans streetfood: denk hierbij aan premium Irish burgers, gourmet hot dogs, nachos, guacamole, churros en alle soorten sauzen. 

 • Publicatie datum: 02 mei 2017

  In ultieme luxe & comfort relaxen! Trek je terug en geniet van een momentje voor jezelf. Zodra de zon schijnt heerlijk van het terras genieten.