Let op: de minimale leeftijd is 18 jaar. Er is een actieve ID controle bij de ingang.
PROGRAMMA
Dinsdag 10 oktober
Dagelijks horen we ontheilspellende berichten in de media over cybersecurity aanvallen en zien we termen voorbijkomen als ransomware, malware en phising. Zo worden Instagram accounts gehacked of websites uit de lucht gehaald. Hoe zit dit nu allemaal en hoe kunnen we ons beschermen als ondernemer? Cybersecurity webinar: 1. Wat zijn momenteel de gevaren voor ondernemers? 2. Wat is CEO fraude, ransomware en phising? 3. Hoe ziet dit er nu in de praktijk uit en hoe leiden ze je om de tuin? 4. Hoe kunnen we onszelf beter gaan beschermen?
In deze lezing leer je hoe je de online vindbaarheid van jouw horecazaak kunt verbeteren. Ontdek essentiële aspecten zoals SEO, SEA, Google Mijn Bedrijf en nog veel meer. Leer hoe je jouw restaurant of café beter zichtbaar maakt voor potentiële klanten, in én buiten Nederland, en meer gasten aantrekt via digitale kanalen.
Als horeca ondernemer wordt het je niet gemakkelijk gemaakt. Fiscale regelgeving zoals de WKR maar ook duurzame inzetbaarheid, RI&E verplichtingen en wet poortwachter maken het er niet gemakkelijker op. We nemen je mee in de kansen en bedreigingen van wet en regelgeving in 2024.
Wij van Brout zijn expert op het gebied van leiderschap. En we doen je een belofte; we helpen je horeca harten te winnen. Je leert welk gedrag in je organisatie leiderschap stimuleert, en wat dit oplevert. Tijdens deze workshop leer je hoe gedrag je organisatie bepaalt, en een enorme drijver is voor winst en groei. Met 5 acties, waarmee je direct een verschil maakt in je organisatie. Beloofd!
De lezing geeft praktische tips om je te onderscheiden op social media, met de focus op authenticiteit, creatieve content, interactie met je doelgroep en het vertellen van boeiende verhalen. Bovendien praten we je bij over de effectieve methoden om je gastennetwerk op social media uit te breiden en te versterken, zodat je jouw bereik en invloed kunt vergroten.
Deze lezing onthult hoe je 360º marketing kunt gebruiken om elke fase van de gastervaring te verbeteren. We laten zien hoe je gasten meeneemt in jouw verhaal, van het eerste contact tot het delen van hun ervaringen. Deze lezing is een bron van inspiratie en praktische inzichten voor elke horecaondernemer.
Bij Vytal zijn we er nog steeds van overtuigd dat herbruikbare verpakkingen de nieuwe standaard zullen worden en dat we op de goede weg zijn om de verandering te leiden. Duitsland speelt hier internationaal een leidende rol en de Benelux volgt nu. Vytal is ervan overtuigd dat alleen een digitaal systeem met individuele verpakkingen en de juiste prikkels voor retourzendingen op lange termijn schaalbaar is.
In deze presentatie vertellen wij in heldere stappen wat de SUP-regelgeving precies inhoud, wat de consequenties zijn voor horeca ondernemers en wat de mogelijke valkuilen zijn. Daarnaast presenteren verpakkingsmaterialen die buiten de SUP-regelgeving vallen. Op deze manier krijgt de horeca ondernemer een goed inzicht in de mogelijkheden die hij tot zijn beschikking heeft.
Wil jij je gasten een ultieme beleving bieden, dan kies je voor de Thee van Betjeman & Barton. We bieden je 170 soorten losse thee, zakjes in de kwaliteit van de losse thee, bewaardozen, blikken, theekaarten en zo nodig training op locatie. Kaasfort Amsterdam Importeert en affineert plateaukazen, speciaal voor horeca. De dikke muren en de constante temperaturen van het fort maken het tot een perfecte rijpings- en opslaglocatie van de ruim 300 kazen uit zijn assortiment.
Tijdens Folie Culinair zal er een proeverij gegeven worden met mousserende wijnen van het wijnhuis Gusbourne. De wijngaarden van Gusbourne liggen in Appledore, Kent en in de buurt van Goodwood in West-Sussex. Het zuiden van Engeland. Deze streek heeft klimatologisch veel gelijkenissen met Champagne. Niet gek dus dat het merendeel van de productie hier uit mousserende wijnen bestaat. Deze wijnen worden gecombineerd met kazen van Het Kaasatelier ‘kaasaffieneurs met een missie’ Bij Het Kaasatelier kunnen Joost en Lotte al hun kennis, passie en ervaring kwijt in het inkopen, affineren en leveren van kaas aan de horeca. Door hun passie en ervaring kunnen zij ook meedenken over het juiste kaasassortiment, kaas-drank-combinaties en het verwerken van kazen in gerechten. Ook over het verpakken, bewaren en snijden van de verschillende kazen geven zij goed en duidelijk advies. Joost en Lotte nemen je graag mee in de immer veranderende wereld van kaas.
De stempel van de Vinetiq wijnen is cool climate. Op zoek naar het ongewone en de essentie van wijn kiezen we resoluut voor domeinen op uitzonderlijke locaties en uitdagingen die net iets meer vragen van druif en wijnmaker. Waarom? Uitzonderlijke omstandigheden geven delicate wijnen met persoonlijkheid, balans, rijke aroma’s, verfijnd en geraffineerd karakter en lichter in alcohol.
De in prive-bezit zijnde brouwerij is omringd met het prachtige en historische landschap van de Achterhoek. We zijn een trots en betrokken lid van de lokale gemeenschap. Hoofdbrouwer en oprichter Steve Gammage leidt een getalenteerd brouwteam dat recepten ontwikkelt om bieren van hoge kwaliteit te produceren. Dit doen we door alleen te werken met de beste ingrediënten. Het team streeft ernaar om bieren te brouwen met unieke smaken Het delen van deze passie met anderen is ons doel.
De ambachtelijke grappa’s en likeuren van Berta kennen een lange historie in de heuvels van Nizza - Piëmonte. In de jaren dertig opende Michele Berta een kleine apotheek in Milaan. De ondernemende broers gingen al snel samenwerken: wijnen per fles en glas én elixers als grappa vlogen over de toonbank van de Milanese winkel. Tot op de dag van vandaag zetten Paolo en zijn zonen met toewijding de traditie van innovatie en kwaliteit voort, en dat proef je!
Visgroothandel Fish XL is gevestigd in Yerseke, gelegen aan de Oosterschelde en bekend om de Zeeuwse mossel- en oestercultuur. Onze groothandel met garantie in verse vis, schaal- en schelpdieren richt zich op horeca- en grootverbruik. 15 jaar geleden zijn wij, Barry en Annet gestart met het bedrijf dat inmiddels zo’n 50 werknemers telt. Fish XL zal enkele van hun producten presenteren i.s.m. Italiaanse wijnen van Tutto Vino. Angelo Albano selecteerd hierbij wijnen van kleine producenten.
The Mastercooks of Belgium zijn dé ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed. Zij toveren elke dag met de fantastische ingrediënten die ons land rijk zijn. Zij zjn het creatieve brein van de landelijke culinaire toekomst en bezorgen elke dag duizenden mensen een onvergetelijke smaakbeleving. Ilse van Keer en Patrick de Gendt zijn te gast in de Demokeuken van Culinaire Saisonnier. Zorg dat je erbij bent en laat je inspireren door deze grootheden van de Belgische gastronomie.
In het afgelopen jaar heeft We're Smart World honderden restaurants wereldwijd bezocht. Het team beoordeelt de restaurants op de vraag of hun menu voor minstens twee derde uit groenten en fruit bestaat, maar ook op criteria gebaseerd op hun culinaire creativiteit, ecologische voetafdruk en sociale impact. De beste plantaardige restaurants krijgen een cijfer van 1 tot 5 Radijsjes in de We're Smart Green Guide. Met voorzitter van de We're Smart Green Guide Frank Fol, Xavier Pellicer en Ricky Saward
De in Florence geboren chef-kok Simone Caponnetto is Chef bij Locale Firenze. Hoewel hij tijdens zijn carrièrepad verschillende keukens van enkele gastronomische grootheden heeft gezien, is zijn eten diep geworteld in de smaken en producten van Toscane. Zijn ingrediënten zijn, waar mogelijk, niet alleen Italiaans maar puur Toscaans.
In het afgelopen jaar heeft We're Smart World honderden restaurants wereldwijd bezocht. Het team beoordeelt de restaurants op de vraag of hun menu voor minstens twee derde uit groenten en fruit bestaat, maar ook op criteria gebaseerd op hun culinaire creativiteit, ecologische voetafdruk en sociale impact. De beste plantaardige restaurants krijgen een cijfer van 1 tot 5 Radijsjes in de We're Smart Green Guide. Met voorzitter van de We're Smart Green Guide Frank Fol, Xavier Pellicer en Ricky Saward
De continue zoektocht naar de beste ingrediënten die er maar te vinden zijn, is de basis van alle gerechten die Tielman creëert: hier worden louter de aller beste producten, liefst uit de regio of ten minste uit Nederland gebruikt. Puur en eerlijk, met respect voor ieder stukje. Van kop tot staart.
Jermain de Rozario is een selfmade man die in zijn sterrenkeuken in Helmond op creatieve wijze de grondslagen van de Franse keuken combineert met zijn Indonesische roots. De Rozario’s uitvoering van kruidige rendang in combinatie met mangoijs is een vaste waarde op het menu. Zijn signatuur zien we niet alleen terug op het bord, maar in de complete, kleurrijke entourage.
Tijdens deze finale strijden de uitgekozen finalisten voor de titel Best Burger Benelux 2023 in de categorieën 'meat based' en 'veggie based'. De prijsuitreiking vindt plaats om 17.30u in de BBB Battle area.
Leer hier de basisbeginselen van bier proeven, in theorie en praktijk.
De basisbeginselen van bier en spijs, proef heerlijk mee tijdens deze masterclass.
Test je kennis met deze blindproeverij en leer meer als de bieren daarna uitgebreid worden besproken.
-
Cybersecurity webinarHoe zit het nu allemaal met cybersecurity en hoe beschermen we ons als ondernemer?11:15 - 12:00
-
HELP! Ik ben online niet vindbaarVerbeter de online vindbaarheid van jouw horecazaak.12:15 - 12:45
-
Loonupdate horeca anno 2024!Verlonen in de horeca, wij bespreken de kansen en bedreigingen13:00 - 13:30
-
Leiderschap: Hoe laat je een horeca hart weer kloppen?Leiderschap: Hoe laat je een horeca hart weer kloppen?13:45 - 14:30
-
Schitteren op Social Media?Tips om je te onderscheiden op social media.14:45 - 15:05
-
360º marketing in combinatie met de customer journeyHoe zet je 360º marketing in om de gastervaring te verbeteren?15:10 - 15:30
-
Vytal, het wereldwijd toonaangevende digitale en statiegeldvrije hergebruiksysteem.Hergebruiksystemen moeten digitaal en zonder statiegeld worden om wereldwijd te kunnen worden opgeschaald.15:45 - 16:15
-
SUP regelgeving en hoe nu verder?Uitleg over SUP-regelgeving en éénmalige verpakkingen die wel mogen16:30 - 17:00
-
Thee & kaas pairingMet de Thee van Betjeman & Barton verras je iedere gast!12:00 - 12:45
-
Vinites & Het Kaasatelier | Gusbourne Sparkling wines kaas pairingJoost en Lotte nemen je graag mee in de immer veranderende wereld van kaas.13:00 - 13:45
-
Gastronomische cool climat wijnen’De stempel van de Vinetiq wijnen is cool climate14:00 - 14:45
-
Bronckhorster Brewery & Koppert CressBronckhorster Brewing Company is een brouwerij, waar op ambachtelijke wijze zowel klassieke bierstijlen als innovatieve bieren gebrouwen worden.15:00 - 15:45
-
Van Grappa tot likeur’Anfors Imperial verzorgt exclusief de distributie van de producten van Distillerie Berta16:00 - 16:45
-
Tutto Vino & Fish XL | Wijn & spijs17:00 - 17:45
-
Takis Panegakis - Elea12:00 - 13:00
-
Mastercooks of Belgium | Ilse van Keer, Patrick de Gendt & Timon MichielsThe Mastercooks of Belgium zijn dé ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed.13:00 - 14:00
-
We're Smart Green Guide | Frank Fol, Xavier Pellicer en Ricky SawardOnder begeleiding van The Vegetables Chef, Frank Fol14:00 - 15:00
-
Simone Caponnetto - Locale FirenzeDe ingrediënten van Simon zijn niet alleen Italiaans maar puur Toscaans.15:00 - 16:00
-
We're Smart Green Guide | Frank Fol & Javier Pellicer16:00 - 17:00
-
Alex Nietosvuori17:00 - 18:00