Skip to main content

Veelgestelde vragen

Waar staat BBB voor?

Van origine staat de afkorting BBB voor Brood en Banketbakker Beurs, inmiddels is deze horeca vakbeurs uitgegroeid tot een nationaal begrip en trekken we jaarlijks meer dan 10.000 kwalitatieve horeca professionals uit heel Nederland en Vlaanderen. Hier worden (non)- food producten, dranken en diensten uit de gehele horeca sector aangeboden.

Mag ik kinderen meenemen?

Nee, deze vakbeurs is alleen toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. Echter zijn studenten van horecascholen die jonger dan 18 jaar zijn onder begeleiding van een docent wel toegestaan.

Hoe bereik ik BBB Maastricht?

MECC Maastricht ligt op slechts 5 minuten loopafstand van station Maastricht-Randwyck en op 20 minuten lopen van station Maastricht-centraal. Ook stopt er een bus afkomstig van diverse plekken voor de deur. Bekijk hier onze parkeermogelijkheden: Parkeer mogelijkheden MECC Maastricht .

Wat kost een kaartje?

Alleen als je werkzaam bent in de horecasector krijg je toegang tot BBB Maastricht. Als horecaprofessional kan je je gratis registreren.

Welke exposanten zijn aanwezig?

Bekijk hier onze plattegrond met daarin de deelnemerslijst.

Is het toegestaan om foto's en video's te maken?

Ja, dit is toegestaan. Wij stimuleren het maken van foto’s en video’s op onze beurs. Via onze social media kanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn) kunt u ons taggen via @bbbmaastricht of de #bbbmaastricht gebruiken.

Ik heb een brief en/of e-mail ontvangen van afzender International Trade Fairs Directory. Wat nu?

BBB Maastricht/MECC Maastricht ontvangt regelmatig klachten/vragen van exposanten die een brief en/of e-mail hebben ontvangen van International Trade Fairs Directory. Graag willen wij benadrukken dat er op geen enkele manier een samenwerking is tussen BBB Maastricht/MECC Maastricht en International Trade Fairs Directory en andere van dit soort partijen. BBB Maastricht/MECC Maastricht houdt zich aan de eisen die wet- en regelgeving stelt ten aanzien van de verwerking van Persoonsgegevens, waaronder de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (‘AVG’) stelt.

Twijfel je over een brief en/of e-mail? Neem dan contact op via info@bbbmaastricht.nl.