Skip to main content

Maastricht, 26 september 2022 – Maandag 10 oktober wordt de 68e editie van BBB Maastricht geopend door twee bijzondere genodigden: Emile Roemer, commissaris van de Koning in Limburg en Jos Lantmeeters, Gouverneur Belgisch Limburg. Journaliste en presentatrice Dionne Stax gaat in gesprek met de heren over het belang van grensoverschrijdend samenwerken en de synergie tussen Nederlandse en Belgische horecaprofessionals. BBB Maastricht vindt plaats van 10 t/m 12 oktober in MECC Maastricht.

Maastricht ligt op steenworp afstand van België, wat unieke mogelijkheden met zich meebrengt. Er vindt al veel samenwerking plaats tussen horecaondernemers in het Nederlands- Belgisch grensgebied, maar ligt er nog veel meer potentieel. BBB Maastricht gaat zich daarom inzetten om grensoverschrijdend netwerken en ondernemen te stimuleren en België als belangrijke ‘unique selling point’ in te zetten ten behoeve van een succesvolle horecabranche. Na de officiële opening van de beurs wordt een nieuw ‘Made in Belgium’ plein geopend met producten en diensten van Belgische komaf. Deze Belgisch-Nederlandse opening zal op plezantewijze worden geopend door horecaprofessionals Dirk Beljaarts, algemeen directeur Koninklijke Horeca Nederland en Ludo Geurden, voorzitter Horeca Vlaanderen. Tijdens de opening staat Euregionaal denken centraal, hier zal Dionne Stax de vier heren over interviewen.

BBB Maastricht
De 68e editie van BBB Maastricht, de horecavakbeurs voor Nederlandse en Belgische horecaleveranciers en professionals vindt plaats van maandag 10 t/m woensdag 12 oktober 2022 in MECC Maastricht. Deze editie presenteert de organisatie een vernieuwde beursvloer vol inspirerende sprekers, een breed assortiment aan horecaproducten en -services en verrassende gerechten en dranken voor elk horecasegment. Horecaprofessionals kunnen zich gratis registreren voor de beurs via www.bbbmaastricht.nl.


Leave a Reply