Skip to main content

Maastricht, 22 maart 2023 – Op de komende editie van horecavakbeurs BBB Maastricht pakt Euro-Toques Nederland samen met partners PALUX en Culinaire Saisonnier groots uit met nieuwe wedstrijden, het Euro-Toques paviljoen en tal van netwerkmogelijkheden. Het is een samenwerking van ambachtelijke koks en tevens de grootste restaurantvereniging van Nederland. Verleden week werd de samenwerking ondertekend door Yolande Vesters, voorzitter Euro-Toques Nederland en Silvie Slachter, beursmanager BBB Maastricht. De samenwerking verzekert de beursbezoekers van interessante ontmoetingen en inspirerende producten uit het midden tot hoog segment. BBB Maastricht en Folie Culinaire vinden plaats van 9 tot en met 11 oktober 2023 in MECC Maastricht.

Euro-Toques wedstrijden

Tijdens de beurs, op maandag 9 oktober, vindt de Euro-Toques Nederland Bronckhorster Food & Beer Battle plaats. Hier gaan chefs en maîtres in duo’s de strijd met elkaar aan om de beste bier-spijs combinaties te presenteren aan een gerenommeerde jury. Op woensdag 11 oktober zal de organisatie samen met PALUX verantwoordelijk zijn voor de sponsoring van de ETN PALUX Innovation Award, hier strijden jonge getalenteerde chefs om een hoogwaardig keukenapparaat van PALUX.

Folie Culinaire 2023
Het nieuwe Euro-Toques Nederland paviljoen is te vinden op Folie Culinaire, het exclusieve gedeelte van BBB Maastricht dat zich focust op het midden tot hoog segment. Hier worden diverse producten van hoogwaardig niveau gepresenteerd. Daarnaast wordt ook de Folie Culinaire Partner Lounge ingericht waar relaties elkaar kunnen ontmoeten in een gastvrije ambiance. Hier zal het zijn internationale relaties ontvangen en zorgen voor een waardevolle ontmoetingsplek voor horecaprofessionals uit het hoger segment.

Links Yolande Vesters (voorzitter Euro-Toques Nederland), rechts Silvie Slachter (beursmanager BBB Maastricht)

Leave a Reply